Most derült ki, hogy 5 hetes terhes vagyok, eddig nem tudtam róla. Árthattam ezzel a babának? (lent)
Figyelt kérdés
Nem ettem rendszeresen, volt, hogy 1-2 napig egyáltalán semmit, egyrészt fogyókúra miatt (tudom hogy ez így nem egészséges, de gyorsan akartam megszabadulni 4-5 kilótól), másrészt meg azért, mert előfordult, hogy nem volt étvágyam. Nagyon aggódom, hogy esetleg baja eshet a gyereknek. :(2013. dec. 16. 17:38
1/8 anonim válasza:
nincs baj, ne idegeskedj! :) ezután figyelj oda rendesen és nem lesz gond :)
2/8 anonim válasza:
A baba elveszi, ami kell neki, de mostmár egyél egészségesen. Boldog babavárást.
3/8 anonim válasza:
Megnyugtatásul: nagyanyám 1944-ben, zsidó nőként volt terhes, óvóhelyen. Kétszer kishíján deportálták. Éhezett, bombáztak körülötte, a férjét hónapokkal korábban elvitték, semmit nem tudott róla (később kiderült, hogy haláltáborba vitték és soha nem tért vissza).
Az akkori magzat ma 69 éves és köszöni szépen, tökéletes egészségnek örvend.
4/8 anonim válasza:
Ja, az egyetlen tápláléka (ha volt egyáltalán) krumpli volt. Vizet a koszos pocsolyákból ivott. Ez volt a terhesség alatti teljes étkezése.
5/8 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz, ne aggódj! Én pl a 6. héttől 14. hétig rosszul voltam, olyannyira, hogy napi egy kifli, pár őszibarack volt hetekig a kajám, később pedig egyetlen főtt kajaként becsatlakozott a rántott szelet sült krumplival! Ezeken kívül semmit nem bírtam enni, fogytam is rendesen, olyannyira, hogy mire szülni mentem csak 3 kg-mal voltam több, mint a terhességem előtt, pedig a lányom köszönte szépen nagyon jól fejlődött, több, mint 4 kg-mal született, és makk egészséges! Elveszi, ami kell neki.Ha valaki hiányt szenved, az te leszel, neked marad kevés! De persze mostmár élj egészségesen! Boldog babavárást!
6/8 anonim válasza:
Nem lesz gond! Én speciel, 12 hetes koromig megerőltető testmozgást végeztem, mivel nem tudtam a terhességről! Időre született a kisfiam, egészségesen:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, most kicsit megnyugodtam! :)
2013. dec. 16. 20:30
8/8 kriszti086 válasza:
Szia! Ne aggódj nem lesz baj! ami kel a babának tényleg elveszi! :) Én az elején alig tudtam enni....szinte csak salátát és narancsot ettem 3-4 hétig annyira rossz volt a gyomrom! A babó tök szépen nődögél ,és semmi baj. :)
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!