Ebbe a világba érdemes két gyereket szülni?
Miért ne lenne érdemes? A világ egyik legjobb és legszebb befektetése. :)
"Ebbe a világba" - ha mindig az ideális világot, anyagi jólétet, sült galambot várnánk, akkor nem is lennének gyerekek. Ezeket a gyerekeket mi neveljük, ők lesznek a következő generáció. Nagyon rajtunk múlik, hogy milyenek lesznek ők, mivé tesszük őket.
Lehet, hogy két gyerek többet igényel, de kétszer annyit is adnak! :)
Hármat is :-)
Nekünk annyi kicsink van, imádnivalóak, lehet bármilyen rossz a világ, ők akkor is vidámmá tesznek mindenkit!!!
A világ legjobb dolga ha van estvére valakinek. Nekem sajnos nem jött még össze a baba, de ha vissza emlékszem gyermek koromra, nem az anyagi dolgok az elsődlegesek, hogy mennyi játékot kaptam, vagy nyaralni voltunk-e stb....
Szegénységben nőttünk fel, ami nagyon fontos volt megkaptuk. De azok az emlékek amikre jó visszaemlékezni mind a testvéremmel követtük el. Nagyon sokat játszottunk együtt. Szerintem ez az igazán fontos. Nem az hogy márkás ruhába járjon, és mobil telefonja legyen. Legyen normális értékrendje, és amit pénzért sose ad meg egy szülő a gyerekének az a testvéri kötelék, és szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!