Segítene valaki ezen kiigazodni?
Sziasztok!Azzal a nagy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni h lehet e terhes?
Tegnap voltam nőgyógyásznál elsőnek, késett a menszim meg volt más panaszom is. Megtapogatott belülről, és mondta h ez nem ugy néz ki mint egy terhesség, vmi más lesz. Aztán ugy váltunk el h ma menjek UH-ra.Mentem is. Huzogatta a száját és azt mondta h lehet h baba, ugy néz ki....Utolsó menszeszem május 11én volt akkor jött meg.Azóta semmi.Ráadásul párommal gumival védekeztünk.El se ment belém, viszont egyszer bennem maradta gumi, de azonnal ki is kaptam.Szóval nem volt benne sperma.Tudom h előváladéktol is lehet teherbe esni...de kisebb a valoszinüsége igy meg pláne h gumi is volt.Ma zokogva hazajöttem az orvostol vettünk tesztet, olyat mint előző honapba(ezt csak azért irom mert máj10én csináltam mert akkoris késett, és aznap este meg is jött)És ez a teszt is negativ lett. Párommal már 2ésfél majdnem 3 hete nem voltam úgy együtt. Szóval a tesztnek már ki kellene mutatnia..nem??
És még annyit h am semmit se mondott a doktorom csak h jövőhéten menjek vissza, és ezt a papirt kaptam.
Ultreus 78x42x58mm Endom vaskos12mm.
Valaki volt már hasonló helyzetben?Tapasztalat?Terhes vagyok?
És te mikor csináltad a teszteket?
Mert most csináltam reggel egyet ez is negatív..semmi jele nincs h baba lenne, nincs pisilési ingerem, a mellem se feszül.
Nekem tavaly május 20-án jött meg utoljára, és most 4 hós múlt a kisfiam. Már június első felében tudtam, h baba lesz. A tesz is egyből kimutatta. A tied valószínűleg nem az lesz. Még 5 hetes se voltam, mikor már az UH-n látszott a petezsák.
Megkérdezhetem hány éves vagy, h fiatalnak tartod magad a babához?
Olvasd el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Szia!
Azért nem mondott feltehetően semmit, mert nem mer, 1 hét múlva ha mész, tutira látszania kell, ha baba.
Előfordul, hallottam már nem egy "extrém" esetről.
De akár elmehetsz egy másik orvoshoz is addig is...
Már most csak kivárom a keddet. Reménykedek h nem baba, és h csak tévedett az orvos.( mondjuk akkor fogom magam és átmegyek másik orvoshoz)
Fogalmam sincs h most már mit higgyek...a 2 tesztben reménykedek, amiket megcsináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!