Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hát ezen a "tejcsárdás humanoi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát ezen a "tejcsárdás humanoidon" hogy lehet kiigazodni?

Figyelt kérdés

Vonzónak talált, külsőleg, és belsőleg is. Aztán azt mondta, hogy túl érzelmes vagyok, nyálas, érzelgős, meg félénk, stb...

Nagy nehezen sikerült másmilyennek lennem, keményebb, határozottabb, bátrabb, erre meg elkezdett félni és menekülni előlem, sőt, apját is rámküldte, úgy félt...

Most már nem tudok mit csinálni. Semmi se jó neki?

Miért mondja ezt, ha ez se jó, miért mondja azt, ha az se jó.

Kicsit úgy érzem, hogy már nincs is személyiségem, és azt sem tudom, ki vagyok, ezek után.

Meg végülis mi a frásszal lehetnék a kedvére, legalábbis, hogy ne kritizáljon folyton...

A jó isten beleveri a túrós...

2011. jún. 26. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Rádküldte az apját? ez beteg, hagyd ott.
2011. jún. 26. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem látod, hogy csak szórakozik veled? Hagyd már a fenébe végre, és legyél olyan, amilyen lenni akarsz!
2011. jún. 26. 15:02
 3/3 mimano ***** válasza:
Bizony legyél olyan amilyen vagy! Egy lányért se változz meg, keress olyat aki ilyennek szeret.
2011. jún. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!