Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítene valaki ezen kiigazodni?

Segítene valaki ezen kiigazodni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Azzal a nagy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni h lehet e terhes?

Tegnap voltam nőgyógyásznál elsőnek, késett a menszim meg volt más panaszom is. Megtapogatott belülről, és mondta h ez nem ugy néz ki mint egy terhesség, vmi más lesz. Aztán ugy váltunk el h ma menjek UH-ra.Mentem is. Huzogatta a száját és azt mondta h lehet h baba, ugy néz ki....Utolsó menszeszem május 11én volt akkor jött meg.Azóta semmi.Ráadásul párommal gumival védekeztünk.El se ment belém, viszont egyszer bennem maradta gumi, de azonnal ki is kaptam.Szóval nem volt benne sperma.Tudom h előváladéktol is lehet teherbe esni...de kisebb a valoszinüsége igy meg pláne h gumi is volt.Ma zokogva hazajöttem az orvostol vettünk tesztet, olyat mint előző honapba(ezt csak azért irom mert máj10én csináltam mert akkoris késett, és aznap este meg is jött)És ez a teszt is negativ lett. Párommal már 2ésfél majdnem 3 hete nem voltam úgy együtt. Szóval a tesztnek már ki kellene mutatnia..nem??

És még annyit h am semmit se mondott a doktorom csak h jövőhéten menjek vissza, és ezt a papirt kaptam.

Ultreus 78x42x58mm Endom vaskos12mm.

Valaki volt már hasonló helyzetben?Tapasztalat?Terhes vagyok?

2010. jún. 29. 14:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Lehetek e*

bocsi a sok helyesírási hibákért, nem figyeltem...

2010. jún. 29. 14:47
 2/15 anonim ***** válasza:

Éppen lehetsz terhes is, de ritka, hogy negatív teszt mellett terhes légy. Az, hgy vastag a nyálkahártya bármi másra is utalhat, nemcsak babára. Mivel védekeztetek, szerintem nem vagy terhes, de biztosat csak egy hét múlva fogsz tudni, amikor visszamégy. Ha terhes vagy, már tuti látnia kell.

Őszintén szólva már most is látnia kellett volna, ha május óta nem jött meg, ha nem látta, az is arra utal, hogy ez más lesz, nem baba.

2010. jún. 29. 15:19
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszodat!:)

Én csak az orvosom nem értem, miért nem adott valami nagyobb tájékoztatást erről. Elvégre csak egy babáról van szó.Ráadásul nem kívánt terhesség....meg ha nem baba akkor mi?

Mindenesetre vettem egy másik tesztet, másfajtát, reggel fogom megcsinálni újból.

2010. jún. 29. 16:43
 4/15 A kérdező kommentje:
És még annyit h ha nem tehesség akkor mi?Mire utalhat akkor ez?
2010. jún. 29. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baba. Lehet egy kis ciszta, vagy bármi más, a teszt már mutatta volna!
2010. jún. 29. 18:38
 6/15 anonim ***** válasza:
A teszt kimutatta volna a babát. PCO miatt késhet a mensid, de akkor mindig rendszertelen lenne. Vastag méhnyálkahártya mensi előtt is jellemző. A stressz miatt pedig késhet. Szesrintem nem baba. L27
2010. jún. 29. 20:31
 7/15 A kérdező kommentje:
De ha PCO akkor azt nem lehet látni UH-n?
2010. jún. 29. 20:56
 8/15 A kérdező kommentje:

Annyira idegesít h az orvos semmit se mondott:S Ráadásul mogorva is volt, vagy én nem is tudom.

Minden esetre remélem h nem baba. Fiatal vagyok egy ekkora felelősséghez.

2010. jún. 29. 20:58
 9/15 A kérdező kommentje:
Még annyit h ha holnap is reggeli vizeletből negatív lesza teszt, és az orvosom továbbra se biztos a terhességben.Vagy netán azt mondja h csak terhes vagyok.Olyan előfordul?2 negativ teszt mellett baba?
2010. jún. 29. 20:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem 3 negatív tesztem volt (most egy éves a babánk), akkor nekem azt mondta a doki hogy nem vagyok terhes biztos ciszta. Elmentünk az UH-ra akkor 5 hetes terhes voltam.
2010. júl. 1. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!