Aki védekezés mellett lett terhes hogyan védekezett?
Mi naptármódszerrel “védekeztünk” (tudom,nem védekezés), tehát közvetlenül nem csináltuk élesben, közvetetten igen.:D
Úgy voltunk vele,hogyha ígyis szeretne jönni,jöjjön csak.:)
A naptármódszer nem egyenlő a megszakítással. A naptármódszer lényege, hogy a pár a feltételezett termékeny időszakban kerüli az együttlétet. A megszakítás meg az, ha nem a nőben megy el a pasi, hanem kiveszi még előtte.
Mindegyik mellett vidáman teherbe lehet esni, csak azoknak jöhet szóba, ahol a baba ha úgy dönt, jöhet.
Elnézést a félreérthetőség miatt! A termékeny időszakban megszakítással voltunk együtt, a terméketlenben pedig megszakítás nélkül.Így értettem az “élesben” dolgot.
Bár az is igaz, hogy a megszakításos együttlét is éles bizonyos szinten.2 közeli ismerősöm is így esett teherbe.
Első voltam
Aki védekezés mellett lett terhes, az sehogy nem védekezett.
A naptármódszer nem védekezés, mint ahogyan a megszakítás sem, illetve az sem, ha valaki nem az aktus legelejétől használja az óvszert, vagy ha kiszakad, nem megy esemény utáni tablettát felíratni, vagy elrontotta a fogamzásgátló szedését. Ezek, amik miatt a legtöbb nő terhes lesz. De ez nem a védekezési módszer hibája. Ez személyi hiba.
Az, hogy valaki tényleg védekezzen és úgy legyen terhes, az olyan ritka, mint a fehér holló.
Ez baromira nem igaz utolsó, hogy aki védekezés mellett esett teherbe az nem is védekezett! Igen is teherbe lehet esni védekezés mellett is, hisz nincs 100%-os védelem.
Én normálisan szedett gyógyszer mellett maradtam terhes, el se akartam hinni, hogy ilyen van, míg meg nem történt. Tehát azért óvatosan a félvállról dobált mondatokkal.
Én az eset után váltottam hüvelygyűrűre + óvszert is használunk a férjemmel, mert azóta is sokszor rettegek, hogy megint nem kívántan teherbeesek, azt pedig nagyon nem akarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!