Vedekezes mellett hogy fogant meg a babad?
Aki védekezik megfelelően, az nem lesz terhes. Akármilyen hihetetlen.
Nyilván, ha kiszakad a gumi, akkor azért lett terhes. Ha megszakítással közösült, akkor azért. Ha fogamzásgátlót szedett és nem figyelt oda a szedésre, maradt ki szem, vagy volt olyan gyógyszer, esemény, történés, ami gyengítette a tabletta hatását és nem alkalmazott kiegészítő védekezést, az meg azért lett terhes. Nagyon nagyon icipici annak az esélye, hogy valaki rendesen szedte a tablettát, semmi nem történt, semmit nem szedett, ami gyengítette a hatását és mégsem hatott.
Óvszerrel védekeztünk. Nem volt kiszakadva. Azóta se tudjuk. Nem volt petting, kicsit berakom gumi nélkül stb...
Hihetetlen volt mikor kiderült.
Meglepődtünk, de aztán örültünk. Azóta 6 éves nagyfiú. :)
Unokahugom epegorccsel kórházba került 3 napra, infúziót kapott. Megkérdezte az ápolót és egy dokit is, mit kap, hatással lehet-e a fogamzásgátlóra. Állították, hogy nem. Hát megis.
Hamarosan szül, mert bár nem tervezett gyerek volt, nagy szeretettel és jó anyagi háttérrel várják.
7es vagyok. Hiába pontoznak le az ősanyák, az óvszer sem 100%!!!
Ne érezzem már szarul magam mert így alakult.
Felnőtt emberek voltunk, ház, kocsi, munka mind a kettőnknek. Kicsit későbbre terveztük, de fel sem merült az abortusz!
Mi a problémátok, hogy napi szex mellet sem estek teherbe? Arról szerintem nem én tehetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!