Terhesség védekezés mellett, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Gumi, gyógyszer, hüvelygyürü mellett csak akkor lesz valaki terhes, ha nem szabályosan használja.
A többi "módszer" meg csak szerencsejáték, vagy bejön, vagy nem.
Volt itt egyszer egy kérdés. A (leendő) anyuka váltig állította, hogy rendesen szedte a fogamzásgátlót. Pár komment után kiderült, hogy hopika, ő nem tudta, hogy az antibiotikum üti a fogamzásgátló hatását... Na kb ennyire lehet hinni a sok "gyógyszer mellett terhes lettem" panasznak.
3,5 éve szedek fogamzásgátlót. Soha egyetlen szemet sem hagytam ki. Ha hasmenésen volt, vagy hánytam, esetleg olyan gyógyszert szedtem, ami ütötte a hatását, akkor megfelelő ideig használtunk gumit mellé.
Előtte évekig gumit használtunk. Mindig elég nedves voltam, megfelelő méretet választottunk, és mindent betartottunk, ami a papírján szerepelt. Egy sem szakadt ki, pedig 500-600 db-ot biztosan elhasználtunk.
5ös pont a spirált akartam írni,hogy azt igazából nem lehet rosszul használni mégis előfordul teherbeesés mellette.
Pedig ami hormonmentes abból mégis a spirál a legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!