Miért nem esek teherbe? Többi lent.
Van akinek csak a 8-10-12 hónapba sikerül.Nem szentírás, hogy már az első hónapban terhes leszel.Lehet a következő ciklusodba sikerül.
30 alatt 1 év után,35 felett 6 hónap után ajánlott orvosi kivizsgálás.Mindkettőtök oldaláról.
Mindketten teljesen egészségesek vagyunk és több, mint 5 év volt, mire az első gyerkőc megfogant. A kicsik az első és második hónapban összejöttek. 😊 Nem mindenki lesz terhes egyetlen részeg éjszakából, nyugi.
Egyébként évekig tömted magad hormonokkal, nem is értem, mit gondoltál, hogy azonnal rendben fog működni a tested.
Soha nem szedtem fog gátlót.
A lányom 11 hónap után jött össze, a 2. baba 8 hónap után jött össze.
Pedig mindketten (a férjem és én is) egészségesek vagyunk, nincs semmi gond.
2ev is normalis terhesseg nem happy mail elso ablak rendel masodik kiadjak
Turelem
Ne kenődj el
Én ugyan ebben a cipőben járok ,28 vagyok 10-11 év fogamzásgátló után várom a csodát és kb fél éve tettem le a gyógyszert
Minden hónap új esély új remény . Kemények vagyunk ! Fog az a baba jönni :) vagy babák ! ☺️
Szia!
A fogamzásgátlók időnként jól be tudnak zavarni a hormonháztartásba. Érdemes méhpempőt, maca kivonatot fogyasztanod.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!