Nem lehet tudni, főleg mert van egy párod is, akitől ugyancsak függ a dolog.
Ha az ismerősi kört nézem, nagy a szórás.
2018. febr. 25. 13:09
2/16 anonim válasza:
Sajnos nem feltétlenül ilyen dolgoktól függ a dolog. Nálunk párom és én is dohányoztam, mégis mindhárom gyerekünk elsőre sikerült. Barátnőm sportol, egészségesen én mégse jön a baba 5 éve. Mindenre van példa és ellenpélda is. Nyilván az esélyed így nagyobb.
2018. febr. 25. 13:11
3/16 anonim válasza:
Az egészséges jöknek kb 35% hogy sikerül. Nagyon sok minden történik a testen belül ami befolyásolja a fogantatást. Pl mondod egészséges vagy, de lehet a testen belül amit a kis sperma hadsereg úton van, a védekező mechanizmusod kapcsol és levadássza a fehér test a spermát.
Keress rá, olvass.
_------
Vagy össze jön egyből vagy nem
2018. febr. 25. 13:11
4/16 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni. Vannak olyan vizsgálatok, amelyek direkt a meddőség okait tárják fel. Egy csomó problémának nincs tünete, például hormonok, nem átjárható petevezeték vagy kevés egészséges sperma.
2018. febr. 25. 13:13
5/16 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni. Én is teljesen egészséges vagyok, párom is. Mégis 4 hónap után jött össze a baba. Pedig az együttléteket mindig peteérés előtt, közben, után voltunk együtt. Abban a hónapban mikor összejött a baba peteéréskor csak 1x voltunk együtt. Úgyhogy a fene se tudja :-D
2018. febr. 25. 13:38
6/16 anonim válasza:
Mi is teljesen egészségesek vagyunk a férjemmel, mégis 5 év után sikerült csak teherbeesnem :(
2018. febr. 25. 14:13
7/16 anonim válasza:
Nekem napra pontos a mensesem és görcsölök, amikor ovulációm van, ezt az LH teszt is bizonyította és még is ez a 4. hónap, hogy próbálkozunk. Én naív azt hittem/reménykedtem benne, hogy na akkor majd elsőre biztos sikerül, mert hát minden klappol "külsőleg", de beláttam, hogy ez nem így működik.
2018. febr. 25. 16:39
8/16 anonim válasza:
Kívánom, hogy elsőre sikerüljön!! Csak egy dolgoz ne feledj el: a pozitív gondolatok pozitív történéseket eredméneznek!! Ha véletlen mégse jönne össze elsőre, akkor se csüggedj!! Mondom ezt teljesen egészségesen, teljesen egészséges férjjel, és 16 hónap próbával.
2018. febr. 25. 18:31
9/16 anonim válasza:
5 terhességem (1 korai vetélés volt az ötből) is elsőre sikerült. Mi szerencsések vagyunk, pedig mi is cigiztünk pl, és nem a kimondottan legegészségesebb életmódot éltük.
Viszont van aki az ellenkezője és mégsem sikerül csak sokára!
És persze a párodon is múlik!
Kívánom, hogy hamar összejöjjön! :)
2018. febr. 25. 18:42
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok :) 2 hét múlva kiderül :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!