Nagy esélyem van arra, hogy sikerül teherbe esnem?
Figyelt kérdés
A ciklusaim kb. 31 naposak. A peteérésem, ha minden igaz. dec. 31. vagy jan. 1.-én volt. Előző menszim óta 6szor voltunk együtt párommal.
Pár napja bal petefészkem érzékeny főleg nyomásra. Sűrűn kell pisilnem. Ma kissé krémszínű folyást vettem észre WC után. Minden peteéréskor szokott lenni folyásom, de most kissé másabb volt a színe.
Eléggé felfázásra hajlamos vagyok. Walurinalt kezdtem el szedni, ha netán felfázva lennék, mondjuk a vesém, hólyagom nem fáj.
Melleim érzékenyek lettek, de menszi előtt 1 héttel aokz szoktak lenni.
Tesztelni a nem várt után szeretnék.
2017. jan. 3. 16:08
1/2 anonim válasza:
Ha jókor voltatok együtt és mindketten egészségesek vagytok, akkor van egy ciklusban 15-20℅ esély. Nagynak ezt nem mondanám, de statisztikailag ennyi. Vagy bejön, vagy nem.
2/2 anonim válasza:
Tök jó, hogy leírsz egy halom terhességhez kicsit sem kapcsolódó tünetet. Fogalmunk sincs róla, hogy terhes vagy-e, nemvárt után tesztelj az többet mond és addig tünetek sincsenek, főleg nem ovu után 3 nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!