Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora esélyem van arra,...

Mekkora esélyem van arra, hogy sikerül a baba? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Október 31-én,valamint november 2-án is együtt voltunk a párommal.Pénteken(2-án)voltam pont a nőgyógynál,mondtam neki,hogy a 15. ciklusnapon vagyok és a bal petefészkemnél egy kis fájdalmat és szurkát érzek,és hogy múlthónapban ugyanezt éreztem,szintén a 15. napon,csak jobb oldalt.Kérdeztem tőle,hogy valószínű,hogy ezek ovu "fájdalmak"?Mondta,hogy mindjárt kiderül,öltözzek le,csinál uh-ot.Mondta,hogy igen,jól érzem,tüszőrepedés előtt állunk,9 mm-es a méhnyálkahártya,21-22 mm-es domins tüsző is látható.Tegnap este is együtt voltunk,bár nem tudom,hogy annak még van/volt e "jelentősége".
2012. nov. 5. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Hát van rá esély, rossz ez a várakozási idő, nekünk is már nyolcadik próbálkozás, már 3 napja késik és eddig sose késett, de sajnos a tesz negatív :(
2012. nov. 5. 10:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Addig míg nem jön meg,van remény.:)Egyébként ti minden nap együtt szoktatok lenni?Mert én úgy tudom,hogy elég 2 naponta.
2012. nov. 5. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezt találtam ezen az oldalon:

[link]

"Peteérés és teherbeesés

Ha a petesejt kiszabadul, „vándorolni" kezd a petevezetőben. 24 óra áll rendelkezésre ahhoz, hogy megtermékenyüljön, ha ez nem jön létre, elveszíti életképességét, felszívódik. Igen szűknek hangzik ez a 24 óra - valóban csak ennyi esély volna minden hónapban a teherbeesésre?

Nem, ugyanis nem csak úgy lehet teherbe esni, ha peteéréskor vagyunk együtt a párunkkal, hanem előtte vagy utána 2-3 nappal is nagy az esély a fogantatásra. A spermiumok ugyanis 2-3 napon keresztül is képesek életben maradni a petevezetékben, ezért lehet, hogy a peteérés előtt vagy után 2-3 nappal történő együttlét révén sikerül megfogannia a babának."

Azért ez biztató!:)

2012. nov. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!