Miért azoknak sikerül a baba, akik nem is akarják igazán, aki pedig alig várja, annak nem sikerül?!
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 14:07
1/13 anonim válasza:
Nem tudom,de sajnos ez így van:(Kitartás!
2/13 anonim válasza:
a stressz fokozott kortizoltermeléssel jár, ami pedig gyorsítja a szervezetben termelődő progeszteron lebomlását, ami ahhoz kell -többek között- h a méhnyálkahártya megfelelő állapotban legyen az embrió beágyazódására, és a 12. hétig az anya által termelt progeszteron hatására nem jön újabb menstruáció. Utána a méhlepény termeli, az anyától "függetlenül". Szóval bármiféle stressz okozhat vetélést, illetve nem-beágyazódást. De úgy kell nem gürcsülni a dolgokon, h nem csak úgy mondod, h nem görcsölsz, hanem TÉNYLEG nyugodt vagy. A hosszú élet titka amúgyis a higgadstág (a belső higgadtság). Inkább ordítsd ki magadból a feszkót, minthogy bent gyűjtögesd és pusztítsd a progeszteronjaidat!
3/13 nittababy válasza:
Sajnos ez így szokott lenni én sem értem!!Körülöttem is egy csomó ember elvetette mire nekem is sikerült egy baba aki most 20 hónapos lesz!!
4/13 anonim válasza:
Ez az, amit én sem értek. Nem magamat veszem példának, mert nekem két vágyott babám van, mindkettő első próbára, és mikor nem akarunk, nem is lett, de a barátnőim... Egyikük 20 év várakozás után inkább örökbefogadott, másik 5 év után ugyanez, harmadik 2 év után lombik. Aztán ott a másik oldal, ismerősök, akik nem is gondoltak babára, 16-19 évesek, és sírnak, mert hogy jött ez össze? Ilyenkor még így is elszomorodok, hogy engem elkerült az a dolog.
5/13 Szundika20 válasza:
Amikor mi probálkoztunk nem sikerült hiiába próbálkoztunk és szedtem vitamint mindenki azt mondta hogy majd amikor nem számítok rá mondom jó persze hogy ne aztán le is álltunk ezzela próbálkozással nem is figyeltem mikor van pé-m és elsőre sikerült és tényleg nem figyeltem mert pont érettségiztem..aztán írásbeli után elvetélem és most a második babánál még védekeztünk is és így lett...pedig nem terveztük... Úgy hogy igaza van az első hozzászólónak sokan rá stresszelnek és ez a legfőbb gond szerintem... Nagyon drukkolok neked.. :)
6/13 anonim válasza:
Ne stresszelj ra... Minel jobban stesszelsz aggodsz annal jobban nem fog osszejonni. Mi ugy voltunk,hogy nem vigyazunk es ha jon jon ha nem nem majd egy es fel ev mulva estem csak teherbe ugy,hogy nem streszeltem csak elgondolkodtam ez igy vajon rendben van hat nem mindenkinek jon ossze egybol. Akkor adok egy jo tippet ami nekem is meg a baratnomnek is bevalt:) Elvezd a sexet majd ha a pasi beled.... akkor csinalj gyertyallast de a lenyeg szamitsd ki kb melyik napon lesz peteeresed es azokon a napokon lehet huncutkodni.. Ne streszelj telleg nekem evekig nem sikerult csak en nem streszeltem mert annyira azert meg nem akartam csak aggasztot,hogy miert nem de latod elobb utobb sikerult:) sok sikert ..
7/13 anonim válasza:
Ha nem sikerül valakinek, akkor belekerül egy ördögi körbe, rástresszel a dologra, pár hete foglalkoztak vele valamelyik babás műsorban éppen, de valóban lelki és ebből kifolyólag fizikai okai is lehetnek. Így fordulhat az elő, mint most az ismeretségi körömben 2 kismamával is, hogy miután beültetéssel született babájuk, utána spontán is sikerült teherbe esniük, úgy, hogy igazából nem is tervezték :)
8/13 anonim válasza:
én igazán akartam, és jött is, nem kell így általánosítani!
9/13 anonim válasza:
Mert ők nem stresszelnek annyit a babaügyön és fiatalok,szóval hamarabb teherbe esnek,mint egy 30 éves nő.
10/13 anonim válasza:
Egyszer egy könyvben olvastam..Amit nagyon szeretnél az nem lehet a tiéd, de van egy jó hírem, mondj le róla és egyből a tiéd lesz :) Azt hiszem ebben van valami igazság :) Csak sokszor nehéz lemondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!