Miért azoknak sikerül a baba, akik nem is akarják igazán, aki pedig alig várja, annak nem sikerül?!
Jó kérdés. Nekünk sem jött össze a gyerek nagyon sokáig. Pedig az elején nem a stressz miatt volt. Rendben voltam magammal, a világgal, férjemmel, normálisan életem volt/van. Egy év után persze hogy már idegesített a dolog. 5 év múlva adtam fel és elkezdtük az örökbefogadást, rá két évre kaptunk egy kisbabát. A kisfiam 8 hónapos volt, mikor terhes lettem. Vagyis 8 év telt el, 8 év próbálkozás, sikertelenség. Hogy addig miért nem jött össze, és utána miért lettem mégis terhes, azt hiszem már örök rejtély marad. Hallottam, olvastam már hasonló történeteket egyébként. Érdekes az élet, ezt az egyetlen magyarázatot találtam :) Vagy ha néha feladom a két lábbal a földön álló énemet, hát elhiszem, hogy nem mi irányítjuk az életünket, de minden úgy történik ahogy történnie kell. Nekünk, négyünknek így kellett egy családdá válni :)
Persze tudom, hogy írhatunk bármit, ha valaki abban a szakaszban van, amikor csak várja, hogy végre terhes legyen. De nem szabad feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!