Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért azoknak sikerül a baba,...

Miért azoknak sikerül a baba, akik nem is akarják igazán, aki pedig alig várja, annak nem sikerül?!

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 14:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok!!!Köszönöm a sok hozzászólást!!Köszönöm a biztatást is!!
2012. okt. 16. 14:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Nekünk sem jött össze a gyerek nagyon sokáig. Pedig az elején nem a stressz miatt volt. Rendben voltam magammal, a világgal, férjemmel, normálisan életem volt/van. Egy év után persze hogy már idegesített a dolog. 5 év múlva adtam fel és elkezdtük az örökbefogadást, rá két évre kaptunk egy kisbabát. A kisfiam 8 hónapos volt, mikor terhes lettem. Vagyis 8 év telt el, 8 év próbálkozás, sikertelenség. Hogy addig miért nem jött össze, és utána miért lettem mégis terhes, azt hiszem már örök rejtély marad. Hallottam, olvastam már hasonló történeteket egyébként. Érdekes az élet, ezt az egyetlen magyarázatot találtam :) Vagy ha néha feladom a két lábbal a földön álló énemet, hát elhiszem, hogy nem mi irányítjuk az életünket, de minden úgy történik ahogy történnie kell. Nekünk, négyünknek így kellett egy családdá válni :)

Persze tudom, hogy írhatunk bármit, ha valaki abban a szakaszban van, amikor csak várja, hogy végre terhes legyen. De nem szabad feladni.

2012. okt. 16. 14:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm kedves utolsó az a szép hosszú válaszodat. Nagyon örülök, hogy így 4-en igazi család vagytok!Sok boldogságot!Még valóban a próbálkozós fázisban vagyunk!Csak elkeserít, hogy folyton olvasom pl. itt hogy nem is akarta, elveteti, stb....ez valóban örök rejtély, hogy az egyiknek miért, a másiknak miért nem....
2012. okt. 16. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!