Ezért nem sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát, igaz, még csak 2-3 hónapja próbálkozunk, azt szinte semmi. Mégis aggaszt valami, mégpedig az, hogy menstruáció előtt 1-2 nappal barnázok. (A menstruációm egyébként teljesen szabályos, 26-28 napra, de inkább 26. napra mindig megjön.) Nem tudom, mitől, miért van, minek a jele lehet. Esetleg járt már valaki hasonló cipőben? Mi a megoldás? Milyen problémát jelezhet ez a barnázás? Ettől még lehet babánk ugye? Előre is köszönöm, aki válaszol.2012. jún. 17. 19:42
1/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Nyugi:)
Sok sikert!
2/4 Ria6 válasza:
Nekem mióta rendszeres nemi életet élek minden menstruációm barnával kezdődik. A doki azt mondta ne aggodjak ez nem jelent semmi negatívat ez tulajdonképpen alvadt vér semmi extra. Ne aggodj viszont ne kattanj nagyon rá a baba t.mára gondolok itt olyanokra hogy mindíg már-már törvényszerűen szeretkeztek mert az idegi lelki dolgok viszont őrülten befolyásolják. csak lazán és hidd el jönni fog a gólya. Nagyon sok szerencsét erőt és egészséget nektek.
3/4 anonim válasza:
szia.
Nekem szülésenként változott a dolog.Régen mindig volt,a 2.szülésem után pedig csak nagyon ritkán.
Nekem a dokim azt mondta ez nem gond,a baj,ha már menzi előtt több nappal elkezdesz barnázni vagy középidő után össze-vissza.Ezt egyébként alacsony progeszteron okozza.
1-2nap nem gond,sok sikert!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, már teljesen magam alatt voltam, de Ti megnyugtattatok! Köszönöm még egyszer!
2012. jún. 18. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!