Jó esélyem van rá, hogy elsőre teherbe esek?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok, teljesen egészséges. Még náthás is maximum 1 évben egyszer szoktam lenni.
A menzeszem, bár napra nem pontos 3-4 nap eltérések szoktak lenni, de rendszeres, és sosem volt semmilyen probléma vele.
2 hónapja voltam dokinál, semmi rendelleneset nem talált.
2018. febr. 25. 13:04
11/16 anonim válasza:
Érzel azóta bármit magadon kedves kérdező? :)
12/16 A kérdező kommentje:
3. napja fáj a mellem. 3 napja szurkált kicsit a hasam, de azóta inkább csak enyhén görcsölgetek néha.
Nagyon reménykedem :)
Szombaton kellene nem megjönnie :)
2018. márc. 4. 21:30
13/16 A kérdező kommentje:
Sikerült :)
2018. márc. 8. 06:01
15/16 anonim válasza:
De jóóó, gratulálok!
Egyébként is szoktad ezeket a tüneteket érezni mielőtt megjön? Vagy volt bármi szokatlan az eddigiekhez képest?
16/16 A kérdező kommentje:
Szoktam érezni ezeket, de csak 2-3 nappal a mensi előtt. Most már több, mint 1 héttel előtte kezdődött, a napok alapján kb a beágyazódás idején
2018. márc. 8. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!