PCOS-sal, megszakítással van bármi esélyem teherbe esni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 20:40
1/7 anonim válasza:
Ha teherbe akarsz esni, nem kell megszakitani.
Ha nem, akkor vedekezni kell.
2/7 anonim válasza:
Igen, lehet. Akármilyen nehéznek is tűnhet, de ígyis teherbe lehet esni. Vannak csodák.
Hallottam már olyanról is, akinek a nőgyógyásza mondta, hogy meddő- sosem lesz gyereke, ebből kifolyólag feleslegesnek találták a védekezést, és mégis összejött a baba. Tehát semmi sem garancia.
Ahogy írják is. Ha nem akartok gyereket, akkor védekezzetek, ne bízzatok a szerencsében.
3/7 anonim válasza:
Az én kisfiam így fogant. Rendszertelen volt a ciklusom, volt hogy 3 hónapig nem menstruáltam. Védekezés nélkül szexeltünk mondván úgyse sikerülhet mert pcos vagyok. Furcsán fájt a cicim, gondoltam ellövök egy tesztet. Nem akartam elhinni.
4/7 anonim válasza:
Pcos-es vagyok több doki szerint soha nem lehet gyerekem . Megszakítással voltunk együtt. 29.-én lesz 5 hónapos a kislányom. 23 N
5/7 anonim válasza:
Pcos -es vagyok, fogamzásgátlót szedtem és 6 hetes terhes vagyok. Az orvosom szerint csoda. De bármi lehetséges
6/7 anonim válasza:
Annyira jó olvasni,hogy ennyien terhesek lettetek a PCOS ellenére is. :) Sajnos én is az vagyok. Szerernék pár év múlva kisbabát remélem lesz. Peteérésem van a laboredmény szerint.
7/7 anonim válasza:
Nagyon drukkolok neked hogy sikerüljön a baba projekt :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!