Szoptatás mellett megszakítással esett itt teherbe valaki?
A lányom 15 hónapos, a menzim még nem jött meg, reggel - este szoptatok, néha délután is.
Fél éve elhagytuk az óvszert, mert szeretnénk majd tesót, de lehetőleg nem most. Persze ha jön, marad.
Fél év alatt nem történt"baleset".
Érdekelne, van e itt valaki, aki mégis így esett teherbe?
Nekem így lett egy édes kis unokaöcsém.
Az, hogy fél év alatt nem estél teherbe véletlenül, nem jelent semmit. Sokan vannak, akik ilyenkor nehezen esnek teherbe a prolaktin hormon miatt, több olyan barátnőm van, akinek fél év alatt akkor se sikerült a baba, mikor akarták.
Viszont annyira tudom értékelni, mikor valaki itt reklámozza, milyen ügyesek, hogy megszakítás mellett nem estek teherbe, aztán meg jönnek szidni a 16 éves lányokat, hogy hogy eshettek teherbe...
Köszönöm a válaszokat. Nem, nem reklámozom, de másképp nem tudom ténylegesen feltenni a kérdést.
Tudom, hogy nem védekezés a megszakítás, de kíváncsi vagyok, hogy szoptatás mellett mégis milyen a statisztika.
Mi konkrétan nem védekeztünk, csak annyit tettünk,hogy nem voltunk együtt középidőben. Kb ugyanannyira hatàsos "védekezés" ez is.
2 órànként cicizett a kislànyom és az első ilyen nem védekezős hónapban terhes lettem az 5 hónapos baba mellett.
Akkor valszeg azért van szerencsém, mert a lányunkra is 2 évet vártunk, eleve nem jön össze könnyen valamiért, alighanem most is így lesz.
Szeretnék 1-2 évet dolgozni a két gyerkőc között, ezért sem tudom eldönteni, hogy mikortól csináljuk élesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!