Ha azt mondanám, hogy közvetlenül menstruáció után, megszakítással, egyetlen alkalommal próbálkozva akarok teherbe esni?
Figyelt kérdés
...mekkorát nevetnétek? Pedig így történt. Mi vagyok én, valami extratermékeny földönkívüli? Van ilyen a világon még egy?! Természetesen nem így akartam, hanem így nem akartam... el sem hiszem, hogy ilyen megtörténhet.2017. jan. 10. 16:44
1/5 anonim válasza:
Persze, velem pontosan ugyanez történt 3 éve, szóval nem vagy akkora nagy szám.
De majd jönnek nálam okosabb szakértõi a témának, és elmondják, hogy bármikor teherbe lehet esni anyukám.:)
2/5 anonim válasza:
Hany hetes terhes vagy? Doki látott már? Lehet egy másik alkalommal estél teherbe, az első trimeszterben én is minden 4. héten menstruáltam, legalább is azt hittem.. Lehet az a mensi nem is mensi volt. De amúgy minden lehetséges, én sem akkor estem teherbe amikor a legnagyobb az esély..
3/5 anonim válasza:
Semekkorát. Semmi vicces vagy lehetetlen nincs benne.
Menstruáció után (kinek mikor: 5-7 nap) is lehet közvetlenül ovu rövid ciklus esetén, de a hímivarsejtek is ekég szívósak tudnak lenni, hogy akár 7 napig is éljenek és akkor már rövid ciklus se kell.
A megszakítás pedig sose volt védekezés.
Nem kell ehhez extra termékenynek lenni, csak hülyének.
4/5 anonim válasza:
Semekkorát. Bármikor teherbe lehet esni
5/5 anonim válasza:
4 éves lányom a bizonyíték, hogy lehetséges. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!