Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért írják hogy ne stresszelj...

Miért írják hogy ne stresszeljek rá arra hogy mikor esek teherbe?

Figyelt kérdés
Az első terhességem előtt is izgatott voltam, bújtam a netet, figyeltem hogy érzek e esetleg valami jelet magamon. Vágyakoztam és meg is fogant. Tehát nem hiszem hogy ez a gátja annak hogy nem jön össze egy terhesség
2018. márc. 4. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Az, hogy figyeled a tested jelzéseit és olvasgatsz a témában, nem rágörcsölés. Ha minden reggel hőmérőznél, majd x napokon ugrasztanád a férjed, ha van kedvetek, ha nincs, és semmi másra nem gondolnál, csak ezen rugóznál, az lenne a baj.
2018. márc. 4. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Amit te csinálsz az nem rastresszeles. Ez egy komoly stressz, gorcsos akaras amitől nem tud könnyen szabadulni az illető. Gyereket akarsz, barmire kepes vagy, kétségbeesett vagy, csalódott, pánik stb
2018. márc. 4. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Tipikus okoskodás. Nekem is mondták. Én tok izgatottan vártam, hogy terhes legyek de nem amiatt lettem vagy nem lettem mert stresszeltem, pedig zavart a sok sikertelen hónap.
2018. márc. 4. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Mindegy mennyit agyalsz vagy nem agyalsz rajta.Èn is azt hittem csak ez lehet a gond.Aztán az orvos megmondta miért nem jött össze.Kaptam kis “támogatást” azóta már félidős kismama vagyok.De abban a hónapban amikor összejött ugyanúgy akartam őt mint korábban :)
2018. márc. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!