Miért írják hogy ne stresszeljek rá arra hogy mikor esek teherbe?
Figyelt kérdés
Az első terhességem előtt is izgatott voltam, bújtam a netet, figyeltem hogy érzek e esetleg valami jelet magamon. Vágyakoztam és meg is fogant. Tehát nem hiszem hogy ez a gátja annak hogy nem jön össze egy terhesség2018. márc. 4. 11:35
1/4 anonim válasza:
Az, hogy figyeled a tested jelzéseit és olvasgatsz a témában, nem rágörcsölés. Ha minden reggel hőmérőznél, majd x napokon ugrasztanád a férjed, ha van kedvetek, ha nincs, és semmi másra nem gondolnál, csak ezen rugóznál, az lenne a baj.
2/4 anonim válasza:
Amit te csinálsz az nem rastresszeles. Ez egy komoly stressz, gorcsos akaras amitől nem tud könnyen szabadulni az illető. Gyereket akarsz, barmire kepes vagy, kétségbeesett vagy, csalódott, pánik stb
3/4 anonim válasza:
Tipikus okoskodás. Nekem is mondták. Én tok izgatottan vártam, hogy terhes legyek de nem amiatt lettem vagy nem lettem mert stresszeltem, pedig zavart a sok sikertelen hónap.
4/4 anonim válasza:
Mindegy mennyit agyalsz vagy nem agyalsz rajta.Èn is azt hittem csak ez lehet a gond.Aztán az orvos megmondta miért nem jött össze.Kaptam kis “támogatást” azóta már félidős kismama vagyok.De abban a hónapban amikor összejött ugyanúgy akartam őt mint korábban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!