Lehet, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy fiúval, aki a megszakításos módszert szerette volna alkalmazni. Mindog időben történt, de még mindig félek és a menzeszem is késik már pár napja (ami persze szokott, de nagyon megijedtem). Vajon lehetséges-e?2018. febr. 28. 19:57
1/18 anonim válasza:
Miért ne lenne lehetséges? Kicsit törd az agyad..
2/18 anonim válasza:
Ha terhes vagy akkor terhes leszel jövö héten is. Jövö héten is késik, akkor menj nögyogyihoz
3/18 anonim válasza:
Ha pont beletrafáltatok az ovulációdba,akkor persze,simán lehetséges.Főleg,ha egymásután többször csináltátok megszakítással,akkor meg pláne.
Egyébként nagyon okos lány vagy,mondták már?
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat ... Csak egyszer történt és tudom hogy lehetséges, csak azt nem, hogy mennyire valószínű...
2018. febr. 28. 20:22
7/18 anonim válasza:
A megszakításos módszer nem biztonságos, az előváladékban is lehet spermium.
8/18 anonim válasza:
Figyelem!
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegű, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
9/18 anonim válasza:
Azt írod:"mindog időben történt".
Senkit sem érdekel,hogy mennyi esély van rá,lényeg,hogy van rá.
Téged sem nyugtatna gondolom,ha azt írnánk,hogy nagyon kevés esély van rá,de te mégis teherbe estél.
Ha nem vagy felkészülve egy gyerek felnevelésére,eltartására,akkor ne játssz a tűzzel.
Csinálj egy tesztet.
10/18 A kérdező kommentje:
Mindog- minden*
Bocsánat elírtam...
2018. febr. 28. 20:35
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!