Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy teherbe estem?

Lehet, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Együtt voltam egy fiúval, aki a megszakításos módszert szerette volna alkalmazni. Mindog időben történt, de még mindig félek és a menzeszem is késik már pár napja (ami persze szokott, de nagyon megijedtem). Vajon lehetséges-e?

2018. febr. 28. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért másoltam be,mert elírtad a "mindig"-et,hanem mert azt írtad a kérdésben,hogy mindig,aztán meg azt írod,hogy csak egyszer történt.

Lényeg,ami lényeg:csinálj egy tesztet.

2018. febr. 28. 20:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül "mindenre" javítottam át, ha egyszer történt csak. Csak tudom...
2018. febr. 28. 20:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Jól van ne oszd itt az észt,hanem holnap vegyél egy tesztet,aztán kiderül,hogy sikerült-e csinálni neked egy gyereket.

Remélem nem..

2018. febr. 28. 20:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem "osztani az észt" de köszönöm, végül is megnyugtatott különös jellegű humorod.
2018. febr. 28. 20:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Megszakításos "módszer".

Módszer a teherbeesésre...

Ne szexeljetek már légyszi olyannal, akinek óvszerre sem telik...

-.-

2018. márc. 1. 11:49
 16/18 anonim ***** válasza:
csinálj egy tesztet, ha már késik, kimutatja.
2018. márc. 1. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
A terhességi teszt csak a 14-16. nap után mutatja ki az eredményt.
2018. márc. 3. 18:53
 18/18 anonim válasza:
Ha már eltelt elegendő idő, akkor csinálj egy tesztet. Ezer forintból már tudsz venni megbízhatót. Egyébként nagyfokú stressztől késhet a mensesed, nekem nekem nem egyszer volt már, hogy az idegeskedés miatt csúszott egy két napot, de olyan is volt, hogy két hetet.. amíg semmi nem biztos, addig felesleges pánikolni.
2018. márc. 3. 20:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!