Menfy77 kérdése:
Mi lehet az indoka hogy nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
Orvosnál voltunk azt kaptam válaszul a vizsgálat után hogy hormonális zavarom van. A menszesz is rendszere felborult hirtelen elkeztem hizni. Szélesedik a csipőm, hasam is elkezdet hizni. Csináltam a mai nap tesztet de az is negativ. Van valami jó modszer?2018. nov. 9. 18:56
1/5 anonim válasza:
Hormonproblémád van. Nem ártana orvoshoz menni vele. Nyilván ezért nem leszel terhes.
3/5 anonim válasza:
Pajzsmirigyed rendben? A hirtelen hízás is pm betegségre utal, most hirtelen nem tudom, hogy alul vagy túlműködés tünete. Ciklus felborulását is okozhatja.
4/5 anonim válasza:
Párod volt orvosnál? Adott mintát, minden oké? (Andrológia)
5/5 anonim válasza:
De hát saját magad válaszoltad meg a kérdésed. "Orvosnál voltunk azt kaptam válaszul a vizsgálat után hogy hormonális zavarom van. A menszesz is rendszere felborult hirtelen elkeztem hizni."
Hormon problémád van, ami olyan fokú, hogy gátolja a teherbeesést. Ha kezelve lesz, az értékeid javulni fognak, és sikerülhet a baba.
Ha nem kezelteted, gyakorlatilag ez egy meddő állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!