Ha teherbe esek, ugy hogy faj, viszket a nemiszervem akkor lesz valami baj?
Figyelt kérdés
Orvoshoz meg nem jutottam el , de ha a baba sikerul addig ,azert kerdem !2018. nov. 24. 20:00
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg gombás fertőzés. Nem árt a babának, ez sajnos sok nőt végig kísér a terhesség alatt. Van aki canestennel kezeli van aki azt mondja az az első 3hónaoban nem használható, mindenképp mutasd meg magad dokinak és ő ír ki kúpot amit használhatsz.
2/7 anonim válasza:
Felszálló fertőzés okozza a vetélések többségét, tehát ki kell kezeltetni, de szerintem ez inkább később veszélyes.
3/7 anonim válasza:
2-essel értek egyet. Kezeletlen fertőzés vetélést okoz. Kezeltesd! Juss el orvoshoz, ha egy másik ember életével játszol!
4/7 anonim válasza:
Juss el sürgősen orvoshoz mert nem tudhatod milyen fertőzésed van. Egy banális gombás fertőzés nem veszélyes, de ha kezeletlenül marad akkor gyakran felülfertőződik bakteriális an ami viszont már okozhat bajt. Szóval ne halogasd!
5/7 anonim válasza:
De akkor a parod is beteg..? Jaj, komolyan... Fuj
6/7 anonim válasza:
Nekem sajna elég gyakran kijött a hüvelygomba, pláne úszás után. Nyáron egyik este együtt voltunk a párommal, másnap reggel lementem úszni, mert jó idő volt. :D Mentségemre mondom, nem kalkuláltam be egyáltalán, hogy még összejön a baba. Természetesen rá két napra éreztem az égő, viszkető érzést. Doktornőm még pár hónappal azelőtt írt fel hüvelykúpot, mondta, hogy ha ez a tünet, nyugodtan használjam, emiatt ne menjek vissza, csak ha nem múlik el. Feltettem 3-4 db-ot, elmúlt a viszkető érzés. Rá két hétre pozi lett a teszt. Mikor voltam a dokinál terhességmegállapításon megkérdeztem, nem lesz-e gond, hogy odatettem a 3 kúpot, azt mondta semmi baj nincs belőle, azóta sem lett. Amúgy bórsavas hüvelykúp volt. Aztán a mostani dokim a 19. héten azt mondta lát egy kis gyulladást, amiből én nem éreztem semmit, nem is tudom mitől jöhetett ki, mert pl. szexelni sem szexeltem a pozi teszt óta, azt mondta rózsamézzel kenjem be az ujjam és óvatosan nyúljak fel vele, így vigyem fel minden este. A következő kontrollon már nem látott semmit. Persze a te esetedben előbb mindenképp elmennék orvoshoz, de szerintem írni fog fel valamit.
7/7 anonim válasza:
Hát szerintem viszkető, fájó nemi szervvel nem kellene szexelni egyáltalán, hanem előbb kezelni és akkor nem sikerül addig a baba. Ha már eddig is így toltátok, akkor a párod is elkapta,ergo őt is kezelni kell, egyébként oda-vissza fogjátok adogatni magatoknak a fertőzést. Azért ennyire ne legyünk már ösztönlények könyörgöm, ha ég, fáj, viszket, akkor orvos, nem pedig kufirc az ég szerelmére. A felszálló fertőzések mindig veszélyesek, az első és a harmadik trimeszterben hatványozottan és azért az sem mindegy, hogy csak egy mezei gomba (amit szintén kezelni kell) vagy valami egyéb huncutság. Orvos és addig rakjátok parkolópályára a próbálkozást, amíg igazoltan nem vagytok mindketten gyógyultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!