3 napig nem volt lehetőségünk fürdeni és most viszket a nemiszervem?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének,már sóvárgok a víz után! 8 hetes kismama vagyok és cseréltek a vízcsöveket az utcánkban,egyáltalán nem volt víz. Ásványvízzel leöblítettem magam,amennyire tudtam,nedves törlőkendőt is használtam,de ma mégis elkezdett viszketni a nemiszervem. Inkább csak felül,a szeméremajkak találkozásánál érzem,begombásodhatott ennyitől? Ma már lesz víz,de csak 4 óra körülre mondták,borzasztóan érzem már magam,nem kívánom senkinek :(2014. ápr. 22. 13:59
1/11 anonim válasza:
És most pontosan mit vársz tőlünk?
2/11 A kérdező kommentje:
Hogy segítsetek mitől lehet ez a viszketés. Jó lenne kezelni a problémát.
2014. ápr. 22. 14:01
3/11 Jégtánc válasza:
Ha probléma van,akkor az orvos tudja kezelni.
4/11 anonim válasza:
Esetleg nézesd meg. Ha az alapvető higiéniát alkalmaztad a környéken, akkor nem hinném, hogy gomba. Lehet, hogy csak "pszichés".
5/11 anonim válasza:
Intim kendő? Popsitörlő?
Bocs, de tényleg keress fel szakembert!
6/11 anonim válasza:
1 vok,bocs, csak közbe dolog volt.
Szóval, mit is vársz? Amit lehetett ebben a helyzetben, megtetted. Nemsokára lesz rendes fürdés, használj intim mosakodót, és várj. Lehet nincs is komoly baj, egy kis "kosz"-on kívül. De ha tényleg gond van, akkor irány az orvos.
7/11 anonim válasza:
Nem lehet, h a törlőkendőre lettél allergiás? Terhesen nekem is sok kozmetikum van, amit nem tudok használni és nem azonnal jött ki a probléma...
8/11 anonim válasza:
Szaladj el a patikába, vegyél Canestent, és miután rendesen megmosdottál a hagyományos módon, akár 2 literes flakonból magadra öntve, kend be az érintett területet. Ha 24 órán belül nem javult, akkor vedd fel a kapcsolatot az orvosoddal.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek,azt is,hogy nem hurrogtatok le. Már kaptam üzenetet is,hogy szégyelljem magam,amiért lusta voltam fürdeni... Nem tudom,lehet hogy tényleg a törlőkendő miatt van,kicsit csípett is,amikor használtam. Remélem nem gomba,bár igazából mindegy,mert így is-úgy is baromi kellemetlen. Mérges is vagyok,hogy 2014-ben előfordulhat ilyen,hogy napokig víz nélkül hagynak egy egész utcát...
2014. ápr. 22. 14:38
10/11 anonim válasza:
Szerintem is a törlőkendő. Kicsíphette, és most gyógyul, azért viszket. De ha még holnap se javul, akkor fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!