Lehetőségünk lesz a Mátrában pár napot eltölteni. Van arra olyan hely, ahol egy 3,5éves kis vadóc is jól érezné magát?
Figyelt kérdés
Egy nyaralóban leszünk szinte elszigetelve mindentől, tervezzük hogy azért körbenézünk ha már ott vagyunk, merre érdemes menni, mi az amit szerintetek ne hagyjunk ki?2013. máj. 27. 19:26
1/2 anonim válasza:
Sástó-kilátó,csónakázás a tavon,kacsák etetése!Az én akkor 2 évesem ezeket nagyon élvezte pedig ő is egy kis vadós!Ja itt még szokott lenni minividámpark is!
Kékestetőre is elmehettek.Illetve van a közelben valami vízesés is de azt pontosan én sem tudom hol!
De én azt gondolom hogy már egy 3,5 évessel ellehe menni "csak úgy" túrázni az erdőben kijelölt túraútvonalakon közben tisztásokat,forrásokat nézni,kavicsot dobálni,leveleket szedni közbe,mókusokat nézni stb!Ha van vigyetek fémvázas hátihordozót és ha elfárad mehet bele!
Ja még egy eszembe jutott,van még valami kalandpálya is Sástón de nemtudom,hogy ott van-e 3,5 évesnek való dolog!
Remélem tudtam segíteni!
Egy alföldi anyuka aki imádja a Mátrát!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Egy alföldi anyuka :):)
2013. máj. 28. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!