Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok, ma észrevette...

19 hetes vagyok, ma észrevettem ott lent a nemiszervem alatt a combomnál hogy piros lett?

Figyelt kérdés
Mitől lehet ez? hormonok vagy baj van? egyik oldalt jobban látszik lefele 5 cm eres sávban, kicsattogni a melegtől nem szoktam. más valaki hasonloan?
2013. ápr. 29. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
nem repedés?
2013. ápr. 29. 17:22
 2/6 A kérdező kommentje:
nem. olyan sávos... lehet csak beizzadtam a melegben mégis mert most érzékenyebb a bőröm, pár nap múlva ha megyek dokihoz rákérdezek. addig hátha volt itt valakinek hasonló
2013. ápr. 29. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen. nekem sem elotte nem volt ilyen, de terhesseg alatt szinte vegig. annyira tudott fajni, hogy alig tudtam menni. aki latott h hogy megyek, szerintem azt hitte, bekakaltam. 5 honapja szultem, es azota sem volt ilyen problemam. szerintem terhesen erzekenyebb volt a borom.
2013. ápr. 29. 21:57
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam.
2013. ápr. 30. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
szia. 3-as vagyok. elfelejtettem odairni hogy okvetlenul kenjed vagy puderozd. nekem az segitett,, ha tusolas utan bekentem es reggelre elmult. igaz hogy harmadnap ugyan olyan volt, de legalabb nem fajt. Neogranormon vagy barmilyen mas popsikrem jo ra. es ha megmarad a kremed, aztan el tudod hasznalni a babanak.
2013. ápr. 30. 12:03
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi 3 as! Voltam dokinál nem mondott semmit hogy baj lenne, bár elfelejtettem megkérdezni de láthatta , hisz ott matatott:-) gondolom említette volna ha gondot jelentene.
2013. máj. 1. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!