Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Manapság mennyire elitélendő,...

Manapság mennyire elitélendő, ha 20 évesen lesz terhes valaki?

Figyelt kérdés

Régen még anyukám 20 évesen szülte nővérem és a rokonságban is mindenki akkor lett várandós.

Mára már ez nagyon kitolódott.

Most úgy érzem teherbe estem védekezés mellett. Már nem tudok ellene mit tenni.

Nem szeretném elvetetni, a társadalmi elfogadottsága manapság szerintetek milyen?

2018. dec. 19. 09:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Rendben, megfogadom a tanácsodat. :) De majd pénteken kiderül, mert akkor kell megjönnie. Ha negatív lenne újra tesztelek pár nap múlva is.
2018. dec. 19. 15:32
 52/62 anonim ***** válasza:
59%

Ha negatív lenne újra tesztelek pár nap múlva is.

Minek???!!! :D :D

2018. dec. 19. 15:35
 53/62 A kérdező kommentje:
Mert egy csomó helyen olvastam, hogy negatív volt még nem várt napján és rá két napra meg pozitív.
2018. dec. 19. 16:47
 54/62 anonim ***** válasza:
90%
“nem várt napján”... nekünk kamuzhatsz kérdező, de nyilvánvaló, hogy akarod ezt a lehetséges terhességet. Nincs ezzel baj, én is anyuka lennék már rég, ha adottak lennének az anyagi feltételek. Pont ezért, mivel tudom, h milyen érzés javaslom, hogy ne éld bele magad!
2018. dec. 19. 18:20
 55/62 A kérdező kommentje:

Elkezdtem pecsételni. De én inkább barnázásnak nevezném. Pedig elvileg pénteken kellett volna megjönnie.

De ez nem olyan jellegű csak foltokat hagy és barna színű.... egyébként ha megjön egyből piros szokott lenni és rendes mennyiség. Csak most a gyógyszer miatt is lehet ez, nem tudom..

Sajnálom, hogy nem jön össze a baba neked. Remélem hamarosan igen! Én még mindig akkor lennék a legboldogabb, ha még nem jönne. Ilyet szerintem nem hazudna egy ember sem.:/

2018. dec. 19. 18:57
 56/62 anonim ***** válasza:
86%
Az esemény utáni tabletta után ne várd, hogy majd ugyanolyan lesz a menzesz mint szokott. Akkora hormon löket, hogy még a ciklusodba is lehet hogy majd belekavar.
2018. dec. 19. 19:17
 57/62 anonim ***** válasza:
32%
Egyebkent lehet hogy nem sok penzre lenne a gyerek megszulve de megsem a semmire szuli!! A parja dolgozik, ha a hapsinak volt annyi esze hogy megcsinalja a gyereket akkor igen is menjen es tartsa el. Azon vagytok kiakadva hogy a kerdezo nem dokgozik. Ha megszuletik a baba akkor sem fog dokgozni mert biztos nem fogja behajitani bolcsibe hogy mas nevelje, azt a kis gyedet nezitek el tole hogy nem fog kapni? Azzal amugyis kitorolhetne a segget. Fog kapni gyest mivel az alanyi jogon jar es a csaladit plusz az egyszeri anyasagi, parja dolgozik akkor miert ne tudnak felnevelni raadasul sajat lakasban es nem alberletben. Ez a nem mindegy mert ha a hapsi elhagyna akkor lenne igazan a semmire az a gyermek.. kerdezo te meg ne csodaljozz hogy barnazol hiszen az esemeny utani tabletta tele van hormonnal de ezt neked is tudnod kellene. Es igen ha a menzesz elmarad aznap tesztelj ha negativ akkor tesztelj par nap mulva ujat. Nekem a nem vart napjan negativ volt aztan egy hetre eros pozitiv annak aki kerdezte hogy mar miert kellene ujra tesztelni, ezert!
2018. dec. 20. 04:10
 58/62 anonim ***** válasza:
18%

Ja értem utolsó, szóval a gyed az szerinted semmi, azzal ki lehet törölni, holott 140 ezer körül is lehet, ha valaki úgy keres, de jösz itt azzal hogy gyest kap majd, ja meg EGYSZERI anyaságit. :D

Igen dolgozik a párja, tehát csak ő tesz bele egyedül ebbe a dologba. Míg egy dolgozó nő tesz bele, ELŐRE. Nem senki nem várja el, hogy újszülöttet hagyjon másra, de tudod nem mindegy hogy valaki munkaviszony és tartalék nélkül szül vagy vele együtt.

2018. dec. 20. 09:34
 59/62 A kérdező kommentje:

Megjött mára a menstruációm, úgyhogy most már elég valószínű, hogy nincs baba.

Köszönöm, hogy írtatok és elnézést, hogy így felfújtam a dolgot.

Csak azt hittem, hogy mivel elment bennem nagy az esély a teherbeesésre. És egyből elkezdtem kattogni mi lesz!

Úgyhogy mehetek egyetemre és tanulhatok. Most már óvatosabb leszek. Köszi mindenki válaszát:)

2018. dec. 20. 11:38
 60/62 anonim ***** válasza:

Na akkor lenyugodtál! És bizony tanultál is a dologból, szóval legközelebb okosabb leszel :)

Boldog karácsonyt!

2018. dec. 22. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!