Manapság mennyire elitélendő, ha 20 évesen lesz terhes valaki?
Régen még anyukám 20 évesen szülte nővérem és a rokonságban is mindenki akkor lett várandós.
Mára már ez nagyon kitolódott.
Most úgy érzem teherbe estem védekezés mellett. Már nem tudok ellene mit tenni.
Nem szeretném elvetetni, a társadalmi elfogadottsága manapság szerintetek milyen?
Még jó hogy annak drukkol, hát mekkora király már egy pozitív terhességi teszt a fal alá, nem?
Hisz ezzel egy pasit is meglehet fogni ráadásul!
19 evésen az első, 21 evésen a 2., és 28 leszek mire a 3. Babám születik. Köszönjük jól vagyunk, baba mellett diplomáztam, dolgozunk a férjemmel, jól megvagyunk. Annyi rosszalló tekintetet kaptam anno. Sose hallgattam senkire csak a megérzéseimre.
Most úgy érzem elismernek, bár senkinek nem akartam én bizonyítani csakis magamnak. :)
Nem drukkolok a potizív tesz miatt, negatívat szeretnék látni szívem szerint. Mert tudom, hogy még nincs itt az ideje. Mert nem terveztem, szeretnék még tanulni és dolgozni egy évet minimum.
De attól még is pozitív lesz nagyon fogom szeretni.
Gratulálok az utolsónak. Én is három babát szeretnék és sikeres lenni a munkámban, amit szeretek majd! :) nagyon jó érzés ilyet olvasni.
Én dolgozok, tovább tanulok, mindent elrontana egy terhesség, már már mániákusan félek tőle , nem is merek (meg még millió ok miatt) párkapcsolatot kezdeni.
Nekem elrontana az életem, az biztos.
De ha korom belit látok gyerekkel arra gondolok, hogy vagy becsúszott, vagy szimplán csak vigyáz rá.
De nekem személy szerint fura, de az a Te életed szóval én nem szólok bele
Egy dolgot nem ertek, hogy meg nem is teszteltel pozitivat, de itt mar teljes forgatokonyvet irsz az eletedrol. Mi ertelme van ennek? Unatkozol?
Olyan ereten adod elo magad, de ha veletlenul kiderul, hogy terhes vagy, na akkor majd lesz panikolas.
Egy idosebb no is akinek megvan az egzisztenciaja, lakas, ferj, stb, meg azok is sokan bepanikolnak ilyen vagy olyan modon, nem hogy egy huszoneves.
1-es: Leülhetsz, egyes.
Kérdező: senkinek NINCS JOGA beleszólni abba, hogy egy nő mikor vállalja a gyerekét. Senki másé. Ha ilyen hallasz, ne törődj vele, ha neked mondják, utasítsd vissza! Az ugyanis nem más, mint nőbántalmazás és szexizmus, s mint ilyen, KIZÁRÓLAG az unintelligensek sajátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!