Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Manapság mennyire elitélendő,...

Manapság mennyire elitélendő, ha 20 évesen lesz terhes valaki?

Figyelt kérdés

Régen még anyukám 20 évesen szülte nővérem és a rokonságban is mindenki akkor lett várandós.

Mára már ez nagyon kitolódott.

Most úgy érzem teherbe estem védekezés mellett. Már nem tudok ellene mit tenni.

Nem szeretném elvetetni, a társadalmi elfogadottsága manapság szerintetek milyen?

2018. dec. 19. 09:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
43%
22 éves vagyok most várjuk a férjemmel az első babánkat. 23. Születésnapomra vagyok vele kiírva, aztán majd meglátjuk, hogy előtte vagy utána érkezik vagy pont aznap :) Ha minden feltétel adott, akkor szerintem egyáltalán nem gond. Én mindig is szerettem volna fiatalon anyuka lenni. Sosem vonzott a hajnalig tartó bulizás.
2018. dec. 19. 10:08
 12/62 A kérdező kommentje:

Úgyhogy ha rám néz egy kívűlálló akkor azt látja, hogy egyszerű vagyok.

Sose nyaraltunk, nem szoktam shoppingolni, kevés ruhám van, sose bulizok, nem is akarok, sose jartam el kajálni.

Azért gondolom, hogy terhes vagyok, mert kiszakadt kétszer a gumi sajnos. Az első után vettem be esemény utáni tablettát. Mert ugye írtam, hogy nagyon szeretnék még tanulni és nem akarom és az egyedüli aggályom a terhességgel az,hogy ne hogy később ne tudjak elhelyezkedni, mert van egy babám.

De aztán ismét kiszakadt rá egy hétre. A barátom belém élvezett.

Szőrnyen kínosnak érzem és nem tudom elképzelni mit rontottunk el mikor tökéletesen felhúztuk.

Úgyhogy mivel belém élvezett nagy esélyt látok rá. 2 nap múlva tesztelek

2018. dec. 19. 10:11
 13/62 anonim ***** válasza:
Hogy a fenébe tud kiszakadni a gumi? Úgy, hogy a pasi észre sem veszi ráadásul?!
2018. dec. 19. 10:13
 14/62 A kérdező kommentje:

Viszont biztos, hogy nem vetetném el. Mivel azt gondolom az életem értelme egy baba. És tudom, hogy nehezen esnek teherbe manapság a nők és hogy valószínűleg 25 évesen szerettem volna gyereket. Úgyhogy most azért nem vetetnem el, hogy 4 év múlva újra próbálkozzak és lehet az abortusz miatt is komplikációk lépnének fel.

Meg tényleg odavagyok a gyermekekért.

2018. dec. 19. 10:14
 15/62 A kérdező kommentje:

Nem tudom sajnos. Masculant használunk.

Már előtte is rengetegszer használtuk és nem történt semmi baj.

Úgyanúgy csináltunk mindent.

2018. dec. 19. 10:15
 16/62 anonim ***** válasza:
77%
Kár ezen ilyen szinten gondolkodni, míg a kezedbe nincs a pozitív teszt.
2018. dec. 19. 10:16
 17/62 anonim ***** válasza:
34%

Tudtok-e megfelelő feltételeket biztosítani?

Milyen kérdés ez? Szerintetek mi kell a gyereknek? 100-e ft-os babakocsi, meg 50e bébiőr? Egy gyereket marhára nem érdekel milyen drága cuccokat adsz rá.

Legyen kaja, meleg, tisztaság.

Ezen túlmenően ami egy gyereknek fontos az nem anyagi kérdés: szeretet, gondoskodás, törődés, emberek vegyék körül, akik foglalkoznak vele.

2018. dec. 19. 10:19
 18/62 anonim ***** válasza:
27%

Ez igen 17-es! Nem lettél ki az éjszaka vagy nem volt meg a reggeli kávé?

Te csak szeretnéd, hogy valaki véletlen teherbe ejtsen, te észlény.

2018. dec. 19. 10:19
 19/62 anonim ***** válasza:
59%
Nem minden 20 eves fiatal hozza. Aki gyereket vallal 20 evesen valoszinuleg van mire, es nem a 0-ra. Erdekes az ismeroseim kozt is nem 1 van akinek TOBB EVES MUNKAVISZONYA van es 20ev koruliek es TANULNAK. Egyaltalan nem elitelendo ha 20-22 evesen valaki csaladot szeretne, nem pedig inni bulizni stb...
2018. dec. 19. 10:21
 20/62 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De hidd el ez sem jó érzés. Mert én sosem kértem anyáéktól zsebpénzt. Már harmadik nyarat dolgoztam végig nyomdában. Ahol kartonokat szaggattam es cipeltem. És én szerettem, hogy megdolgozhattam a pénzért. Ezért is szerettem volna még tanulni 24 éves koromig, hogy utána legyen saját munkám, saját fizetésem amit beoszthatok.

Tényleg nem direkt volt a gumi szétszakadása:(

2018. dec. 19. 10:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!