Volt olyan aki új munkahelyen a próbaidő letelte után rögtön teherbe esett?
Figyelt kérdés
Októberben létszámleépítés miatt nekem is távoznom kellett a cégtől.Nem számítottam rá,novembertől pedig babát szerettünk volna. Gyesre nem akarja a férjem vállalni,amit valahol meg is értek. Most úgy néz ki, decembertől lenne egy állás,de én már benne vagyok a korban és nem tudok előtte 1-2 évet még dolgozni.Olyan fél évet még kibírok,aztán próbálkoznánk.Volt valaki még így?2018. nov. 22. 14:50
41/48 anonim válasza:
Általában az ilyen szerencsecsomagoknak össze is jön bazi hamar, és könnyen. Akik még meg érdemelne, mert valóban egész életük è dolgoztak, pénzünk, munkahelyuk, házuk, mindenünk megvan, azoknak meg nem jön össze. Az ilyen táppénz re szülik ék meg általában hamar.
42/48 anonim válasza:
Akik itt mindenkit lehrodanak mindennek és csak az a jó ahogy ők csinálták azok amúgy mennyire vannak belekeseredve a saját elcseszett életükbe? Ezzel bizonyítjátok magatoknak, hogy ti jól csináltátok hogy mindenki aki máshogy látja vagy veszi a bátorságot és feltesz egy kérdést, az már egy idióta ingyenélő? Vagy egy barom mert "külföldre ment szülni"? Azt ugye tudjátok, hogy akár külföldön élsz akár Magyarországon, ha évek óta munkaviszonyod van az adott helyen, akkor elég sok adót és egészségügyi hozzájárulást befizettél, amit kvázi visszaforgat az állam a szülő nők gyesébe stb. Nem az az ingyenélő aki hosszú évek munkatapasztalata után elmegy szülni... Komolyan teljesen ledöbbent ez a keserűség. A kérdező feltett egy kérdést, erre lehet válaszolni és még egyet sem kell érteni vele de azt is lehet kulturáltan és valószínűleg hálás is lenne ha különböző véleményeket kap ha az nem ilyen okádék stílusban van becsomagolva. Akinek ez okozza a kielégülést annak.nem irigylem a munkatársait, mert lehet hogy nem mentek el szülni időelott de hogy nem tudtok felnőtt ember módjára vitatkozni az biztos
43/48 anonim válasza:
Előzőnek. Arról nem beszélve, hogy a csapból is az folyik, hogy fogyamagyar meg nemlesznyugdíj, szűjjéhármat, erre itt van a kérdező 35+ évesen, tizenév munkaviszonnyal a háta mögött és több megtakarítással amivel a legtöbben belevágnak az első gyerekvállalásba és ilyen durván leszólják csak azért, mert teljesen természetes módon gyerekre és anyaságra vágyik. Nyilván nem véletlenül vártak a párjával ennyi ideig, most sikerült megteremteni a szükséges feltételeket és inkább kockáztassa meg, hogy a kora miatt ne essen vagy nehezen essen teherbe, csak mert a munkaadójának feleslegessé vált? Nem egy 20 éves kislányról beszélünk aki gyes+csp-re szül, könyörgöm. Ledolgozta, leadózta a maga éveit, valószínűleg nem is fog azonnal teherbe esni, mégis mire várjon még?
44/48 A kérdező kommentje:
41-es sajnállak,hogy ilyen fiatalon már ilyen keserű a kis lelked...de megnyugtatlak,hogy kertes családi házban lakunk ,két kocsink van,és a férjem is elég jól keres.Mellesleg ledolgoztam már jó pár évet.Annyi "bűnöm" van (szerinted) hogy éppen nincs állásom,de szerencsére nem neked kell megfelelnem :) ne légy már ilyen butus,hogy a semmin izgatod fel magad :)
2018. nov. 25. 07:36
45/48 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek köszönöm szépen :)
Sajnos ez megszokott dolog,az emberek keserűek és rosszindulatúak.Ahhoz sajnos semmi közöm,ha másnak nem sikerül teherbe esnie,arról nem én tehetek és nem rajtam kell kitölteni.
Előzőleg még kihagytam,jelenleg a második egyetemre járok,így ha minden jól megy,és szülök,akkor mire oviba megy,lesz még egy diplomám,nekem A csúnya,koszos ingyenélőnek...hát csak nem fog éhen halni az a gyerek :D
2018. nov. 25. 07:41
46/48 anonim válasza:
Most elgondolkodtam hogy milyen munkakör az ami veszélyes lehet egy két diplomásra nézve? Mert nyilván nem gyárban dolgozol a két diplomával 3 műszakban,vegyszerek és festékek között,tonnányi sulyt emelgetve 8 órán keresztül.
47/48 A kérdező kommentje:
Nyilván nem...majd ha szépen megkérsz akkor elmondom milyen munkakör,milyen munkahely,de azért még gondolkozhatsz...
2018. dec. 7. 12:11
48/48 anonim válasza:
Biztos a paksi atomerőműben dolgozol,na eltaláltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!