Nektek mi a véleményetek?
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem hozzátok.
Azt tudnotok kell hogy 7hónapja már probálkozunk hogy gyermekünk legyen,26napos ciklusaim vannak bár van mikor 1-2nappal később jön meg (max 28nap)
Most 17.én lehetett pete érésem.olyan felfázós szurkálós érzésem volt a jobb petefészkemben,17.én viszont még másnap is egy apronyit.én ugy gondolom 17 volt mivel nagyon szurkált és eléggé kellemetlen volt.aznap éjjel együtt is voltunk.másnap már nem de harmadnap igen.és azelott is 14.én.Reméljük hogy már sikerül.Nektek a véleményetek errõl?jókor voltunk együtt? Vagy esetleg az csökkenti az esélyeket hogy aktus után 5perccel felálltam wczni?ezen is gondolkoztam már.Párom szerint nem ártana lassan mindkettőnknek vitamint szedni hogy ezzel is segítsük a teherbe esést.ti hogyan estetek teherbe?mely napokon sikerült?saját történeteket és tapasztalatokat veleményeket szeretnék.
Üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!