Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki tudja pontosan mikor volt...

Aki tudja pontosan mikor volt peteérése és előtte napokkal tudtak csak együtt lenni, hány nap telt el az aktus és a peteérés között?

Figyelt kérdés
Nálunk elvileg 4 a méretek alapján, de el se akartam hinni. Pedig két hét különbséggel is arra a napra mérték, és én is úgy éreztem, de később már nem tudtunk együtt lenni… Azt hittem ezek csak ilyen városi legendák, hogy eddig életképesek a spermiumok.
tegnap 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ovu után van fogantatás, ezért ha a ciklusodhoz képest nagyobbnak mérik, akkor épp hamarabb volt az ovud. Rövidebb cikluaod lett volna, mint hitted. Nem a korai aktus miatt nagyobb, mert ugyan úgy később van a fogantatás. Remélem érted :)
tegnap 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt nem írtam, de kisebbnek mérik 4 nappal :)
tegnap 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerencsétek volt :)
tegnap 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Kislányom a peteérés előtti 4-5.napon foganhatott. Ez biztos, mert utána nem voltunk együtt és mindig érzem a peteérést. Nem hittem hogy baba lesz belőle, de már 15, lassan 16 hónapja boldogít bennünket :-)
tegnap 21:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes, hogy az ember figyeli a testét, követi a ciklusát és hosszú hónapokig semmi, pedig idő szerint jókor vannak együtt. Aztán jön egy hónap, amikor minden összejön(nálunk sajnos inkább negatív dolgok), és se nem jó az időzítés, se nincs energia követni a ciklust és láss csodát, akkor mégis jön valaki, akit olyan régóta várunk. Hihetetlen még mindig :)
tegnap 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok a te embered. Mindig le szoktam írni az ilyen kérdéseknél. Minimum 5, de az összes orvos korai mérése alapján 7. Az egyszerűség kedvéért ciklusnapokat írok. Az egyetlen próbálkozás 11.cn volt, amikor +szokott lenni az ovuteszt, esetleg 12-en néha. Na, akkor tök hómező volt. Teszteltem tovább. 14.ciklusnapon már közel fele olyan erős volt, mint a kontroll csík, de nem egészen. Már ezer éve teszteltem, mindig úgy volt, hogy amikor fele erős, másnapra lesz majdnem egyforma, de teljesen soha. Szóval hivatalosan nem +, de azt kellett annak vennem, mert másnapra már halvány. Nos, ott voltam a majdnem fele erős tesztemmel, amiből az derült ki, hogy lehet, hogy másnapra már+lenne, de lehet csak 2 nap múlva és onnan még 1nap az ovu. Azzal fogyott el és többet nem vettem, mert minek, hisz már úgyis késő.( Egy darabig ez lett volna az utolsó lehetőségem, úgyhogy nem tudtam volna elhasználni következő hónapban.) Tehát próbálkozás 11.cn., + teszt 15. vagy 16.(lett volna, ha csinálok), ovu 16.vagy 17.cn. Én teljesen elengedtem, gondoltam, tuti, ovum se volt, ilyen későn nem szokott lenni. Aztán persze szétparáztam magam, mert mindig kisebbnek mérték az elején ugye, probléma miatt ügyeleten többször és győzködtem az orvosokat, hogy nem lehet rendben, hisz nem lehet olyan kicsi, nem foganhatott annyival később 🤣Azt mondták 1 hét is lehet, csak nagyon ritka.

Na, meg ugye, ilyenkor jóval nagyobb esély van lányra, mondom, ennyit egy fiú nem bírna ki, nálunk amúgy is csak lányok születnek a családban, egyértelmű, hogy lány. Találd ki, hogy fiú😂Az volt a másik, amit nem hittem el.

ma 00:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 nap telt el. Szintén mint a 4-esnél.
ma 05:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Nalunk is “eselytelenebb” honapban fogant meg🙈

Nekem 18-21. cn volt peteeresem mindig, abban a honapban 18.cn tudtunk egyutt lenni, viszont csak a 21.cn volt pozitiv lh teszt, ovu pedig erzet alapjan csak 22.cn, persze bele fer idoben, de az elotte levo honapokban tenyleg 2 naponta osszejott a termekeny idoszakban es meg sem lett pozitiv tesztem

Folyamatosan kisebb volt a kicsikem uh-kon atlagban 1 hettel es a betoltott 37.heten szuletett meg 2700grammal😊

Az elso gyerkocom is kesei ovubol fogant, o is kisebb volt vegig, betoltott 39.heten 3150grammal szuletett😊

ma 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is a lehetetlen helyzetekből lett terhesség.

Első terhesség: 5év után lett, mikor kitaláltuk elutazunk és repülővel megyünk (azóta se ültünk még repülőn soha). Abban a ciklusban párom külföldön melózott, egyszer voltunk együtt csak, annyira elengedtem ez miatt a ciklust, hogy 6 napja késett mire észrevettem, hogy nem jött meg... pozi lett a teszt, sajnos missed ab lett a vége.

Másodiknál, ugyan voltunk együtt, de akkor lettem elkezdve kezelve és fél év türelmet kért a doki, hogy addigra majd jön a baba, így az agyam átállt, hogy hurr 6 hónap és lehet majd baba. Az utolsó lh teszteket hazsnáltam el, hőmérőztem és volt még vérvétel is, amik alapján az is csoda volt, hogy volt ovum, ezután leakartam rakni... hát pozit teszteltem. Ma már 7 éves :)

Készen álltunk a másodikra... Nagy költözésben voltunk, karácsonykor konyhát sikáltam, Férjem munka után a lakáson dolgozott, mint a hullák olyanok voltunk, így kb alig voltunk együtt... ovukor csak egyszer. Szilveszterkor meg pozit teszteltem... sajnos nem maradt velünk, de itt is egészen máshol jártunk, nem a babán :D

Nyáron meg szintén egy ciklus amiben egyszer pont ovukor voltunk együtt, ez tudatos volt, de mivel másnap is pozi volt az lh teszt, í]y kicsit elkenődtem... biztos nem sikerült... Meddőségibe akartam telefonálni, de valahonnan jött egy megérzés, hogy csináljak még egy utolsó tesztet... pozitív lett, így nem telefonáltam időpontért a meddőségibe (már a lombikot szerettük volna), 4 hét múlva szülök :)

Szóval amikor valaki azt tanácsolja, engedd el és jönni fog, az valahogy így néz ki mint elengedés. Valami mással kell foglalkozni, egy közelebbi céllal és azt mondani, hogy na majd utána úgy is jön a baba. És bumm :D

ma 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!