Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

Ma reggel észrevettem törlésnél, hogy a wcpapír halvány rózsaszín volt. Ez egy alkalom volt, utána következő alkalommal már nem volt semmi, és azóta sem. Ez reggel történt. 2 hét múlva kell megjönnie a menstruációmnak. Pontosan 2 hete voltunk együtt a párommal, megszakításos módszerrel "védekeztünk". Akkor volt kb vége a menstruációmnak, de őszintén nem emlékszem, hogy utána voltunk e így együtt, vagy csak gumival.

Mi lehetett ez a pecsételée? Furcsállom, mert ilyen még nem volt. Most vagyok az ovulációs időszakban, de nem szoktam középidőben pecsételni. Mi lehet ez? Hormonzavar? Vagy esetleg beágyazódási vérzés?

Párommal mielőtt megszületett a kislányunk, éveken keresztül megszakítással szeretkeztünk. Amikor úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk, akkor 2. próbálkozásra sikerült is.

tegnap 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
94%
Ovus vérzés. Néha előfordul.most kell együtt lenni.
tegnap 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Most vagyok az ovulációs időszakban, de nem szoktam középidőben pecsételni. Mi lehet ez? Akkor most szoksz. Ovus vérzés. Nekem se volt soha, aztán később néha egy tűhegyni. Aztán meg napokig megtelt a tisztasági is. Elkönyveltem, hogy tuti, rákom van😭 De mennem kell, mert végül oroszlán lett.😁Nem tud aludni😕
ma 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!