Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka az egyre...

Mi lehet az oka az egyre hosszabb ciklusoknak?

Figyelt kérdés

Szülés előtt 30-32 napos ciklusaim voltak. Szülés után lerövidült, beállt 27-29 naposra. 2 éve szültem, szeretnénk kistestvért, de az utóbbi hónapokban egyre hosszabbodnak a ciklusaim. Az utóbbi hónapokban 32, 33 és most 36 napra jött meg. Nem értem mitől lehet ez, érdemes lenne orvoshoz fordulni vele? Valamilyen hormonális probléma lehet?

Akinek volt ilyen, nektek kiderült mi okozta?

tegnap 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Nem gépek vagyunk.
tegnap 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általában X hónapig, évig 23-24 napos. Aztán X hónapig 27-28 napos volt. Sztem nincs ezzel semmi gond.
tegnap 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez még normál kategória. 38nap feletti ciklusnál már érdemes dokihoz menni. Használj pár ciklusban lh tesztet, hogy így is van e ovud.

Gyakran babatervezéskor történik, mert ezen kattog az ember.

ma 06:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem szülés előtt is extrém hosszú ciklusaim voltak, ilyen 60-80 naposak, épp elindultam volna rendbe tetetni, amikor valami csoda folytán jött a kisfiam.

Tipikusan policisztás petefészkeim voltak, nem tudott megrepedni a tüsző sosem, ezért nyúltak a ciklusok...

Szülés után szépen 28-30 naposakkal indult újra, de nyúlik újra hónapról hónapra, már újra 38-40 naposnál tartok... LH teszttel látom, hogy többször is próbálkozik kiszabadulni a petesejt sajnos.

ma 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!