Terhes vagyok de nem merem elmondani mit tegyek?
Parom ugy tudja szedek fogamzasgatlot de mar egy ideje abba hagytam elkezdtem hizni tole es nem volt jo a kozerzetem sem.
Most vagyok 10hetes kismama de nemtudom hogy mondjam el hogy nem szedtem fogamzasgatlot es lett baba.
Nem egy tini az apuka 31 eves mult. De nagyon felek hogy mondjam ezt el...
Mielott oszejott a baba elotte mar 8honapja nem szedtem es emiatt elhittem hogy nem eshetek teherbe
Nagyon gyorsan mondd el!
Ahogy elnézem, itt abortuszra már úgyse lesz idő, egyszer fel fog neki tűnni, hogy terhes vagy.
Ne haragudj, de mégis milyen kapcsolat az, ahol nem tudod megbeszélni a pároddal, hogy figyelj, hízok a bogyótól, abbahagynám, védekezzünk máshogy? Ez most olyan baromi nehéz lett volna? Komolyan jobb megoldásnak tűnt abbahagyni a háta mögött, aztán hátha nem leszel terhes?
Nekem mindemellett az a határozott érzésem, hogy nagyonis az volt a célod, hogy terhes legyél, csak a pasid nem akar gyereket. Ez az egyetlen racionális magyarázata annak, hogy miért nem beszélted meg vele a dolgot.
Igen én nagyon szerettem volna ezt a babát!
De mindjárt hazaér elmondom neki csak nehéz, nem akartam bajt.
Mondd el. Még most. Mert ha abortusz lenne belőle valami miatt annak 1-1,5 hét kell hogy az ügyeket intézd. És a 11+6ig csinálnak abortusz.
Ha meg megtartjátok, minél hamarabb tudjon róla az apa is.
Nem, eleinte tényleg amiatt hagytam abba mert felborult teljesen a hormonháztartásom!
Aztán amikor 8 hónapja nem használtunk semmit kicsit ideges lettem hogy nem lehet babám és akkor jöttem rá mennyire szeretnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!