Fiatalon terhesség?
Lassan 19éves vagyok, párommal 1éve vagyunk együtt. Beszéltünk a baba témáról mondtam neki, hogy én mindenképp fiatalon szeretnék szülni, ő azt mondta, hogy szerinte 1-2évet várjunk még. Most fogok még csak érettségizni, ezután egyetemre szeretnék menni, de ha összejönne a baba végig vinném mellette. Vélemény?
Érdemesebb lenne egyetem után csak? Tapasztalatok?
Válaszaitokat köszönöm!:)
A megfelelő stílusú válaszokat köszönöm!
Igen tudom, hogy kell végzettség, kitünő tanuló vagyok szóval gondolom egy nyavalyás érettségit letudok tenni, másszor mennék egyetemre. Párommal együtt élünk az én lakásomban, nem anyamék hátán lennék, én sem szülnék a nyakukba egy gyermeket. Igen tudom, hogy korai az egy év, de azelőtt évek óta jóba voltunk ismerem. Tudom, hogy fiatal de kíváncsi voltam a tapasztalatokra, és azt köszönöm azoknak akik kifejtették számomra.
Akik meg bunkó stílusban írtak, azok elgondolkozhatnának mielőtt a másik embernek ilyet írnak, lehet negatívat írni, de a stílust meglehetne válogatni.
Mindenkinek köszönöm!:))
28 vagyok. Én bánom, hogy nem szültem főiskola mellett. Mindig tudtam, hogy gyereket (sok gyereket) szeretnék, de tologattam ide-oda. Amikor fősulis voltam, még volt anyu/apu, simán lehet kérni egyéni tanrendet, vagy tagozatot váltani... Mondjuk ha a párod nem szeretné még, akkor nem kellene erőltetni.
Mostanra túl vagyok egy missed abon, és jelenleg nem jön össze a következő. Elég sokat gondolok arra, hogy elszúrtam azzal, hogy nem vállaltam korábban...
"nem anyamék hátán lennék, én sem szülnék a nyakukba egy gyermeket."
És mégis hol lenne az a pici gyerek, amíg te egyetemen tanulsz??? Vizsgaidőszak???
Nem csak az anyagiakban lehet függeni mástól.
Vagy talán a kedves párodnak van jó keresete, meg sok szabija???
Nem teher néhány órát vigyázni, valóban. De amikor heti rendszerességgel be van osztva esetleg, az már nem a "nagyszülői unokázós" pár óra, hanem igenis teher is lehet...
Nekem is van gyerekem, szokott a mamájával lenni, akik nagyon szeretik, de nem elvárás... És meg tudjuk nélküle is oldani az életünk, tehát nem is kötelesség...
Édesanyám dolgozott, képzésre járt, és nevelt engem.
Meg lehet csinálni, de nagyon embert próbáló, ha megteheted akkor várj amíg befejezed az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!