Lehet ez terhesség?
Sziasztok..legyszi segitsetek..
1 hete kb hogy faj, eleg nyomaserzekeny a hasam..emejgek is neha..7 ere vartam a menszit de 2 an jott meg..2 napig tartott..de teljesen mas volt mint szokott..nagyon bordos barnas jott..ez lehet baba..mar van egy 3 eves kislanyom..
Tesztelj.
Amúgy természetesen, ha volt védekezés nélkül együttlét lehet baba.
Szerintem 2 ÁN az nem a menzeszed volt. 7e után tesztelj.
Akkor mi lehetett..?
Egyebkent meg eddig sose jott ennyire elobb..nem vedekezunk..
Szia!
Nem akarlak megijeszteni, és nem is mondom, hogy nálad ugyanez a helyzet, de mikor velem volt iyen, az méhen kívüli terhesség volt.
Előbb jött meg, olyan más volt. Aztán néha véreztem, néha elmúlt. Teszt pozitív. 4 hetesen mentem dokihoz, akkor megnézett uh-n, de semmit nem látott. Írt fel progeszteron pótlást (első babámbál is kellett). 8+2 naposan kórházban uh. Haza se engedtek. Jobb petevezetéket vették ki. Szerencsém volt, valószínűleg már nem fejlődött. Később kontrolon találkoztam egy csajjal, nála is ennyi idősen derült ki úgy, hogy megrepedt a petevezetéke. Végülis neki is szerencséje volt, el is vérezhetett volna.
De fájdalmat egyáltalán nem éreztem, ezért se gondoltam erre, mivel az is jele a méhen kívülinek.
3. Vagyok. Én is remélem. Csak lehetőségnek írnak.
Még az jutott eszembe, hogy esetleg valami hormonális gond? Progeszteron hiány? Harmadik terhességem előtt volt progeszteron hiányom. Igaz, ott barnázással kezdődött a menzeszem, és valószínűleg a méhen kívüli miatt borultak a hormonok. De ha egyszeri alkalom, akkor lehet nincs semmi gond, csak így jött ki. Bár ezek a fájdalmat és nyomásérzékenységet nem magyarázzák.
Remélem minden rendben lesz veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!