Kriszti1011 kérdése:

Lehet ez terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok..legyszi segitsetek..

1 hete kb hogy faj, eleg nyomaserzekeny a hasam..emejgek is neha..7 ere vartam a menszit de 2 an jott meg..2 napig tartott..de teljesen mas volt mint szokott..nagyon bordos barnas jott..ez lehet baba..mar van egy 3 eves kislanyom..

#vagy baj van?
2018. nov. 6. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Tesztelj.

Amúgy természetesen, ha volt védekezés nélkül együttlét lehet baba.

Szerintem 2 ÁN az nem a menzeszed volt. 7e után tesztelj.

2018. nov. 6. 11:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor mi lehetett..?

Egyebkent meg eddig sose jott ennyire elobb..nem vedekezunk..

2018. nov. 6. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak megijeszteni, és nem is mondom, hogy nálad ugyanez a helyzet, de mikor velem volt iyen, az méhen kívüli terhesség volt.

Előbb jött meg, olyan más volt. Aztán néha véreztem, néha elmúlt. Teszt pozitív. 4 hetesen mentem dokihoz, akkor megnézett uh-n, de semmit nem látott. Írt fel progeszteron pótlást (első babámbál is kellett). 8+2 naposan kórházban uh. Haza se engedtek. Jobb petevezetéket vették ki. Szerencsém volt, valószínűleg már nem fejlődött. Később kontrolon találkoztam egy csajjal, nála is ennyi idősen derült ki úgy, hogy megrepedt a petevezetéke. Végülis neki is szerencséje volt, el is vérezhetett volna.

De fájdalmat egyáltalán nem éreztem, ezért se gondoltam erre, mivel az is jele a méhen kívülinek.

2018. nov. 6. 11:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom hogy ez tortent veled..de remelem velem nem ez van.. Koszi a valaszod..
2018. nov. 6. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

3. Vagyok. Én is remélem. Csak lehetőségnek írnak.

Még az jutott eszembe, hogy esetleg valami hormonális gond? Progeszteron hiány? Harmadik terhességem előtt volt progeszteron hiányom. Igaz, ott barnázással kezdődött a menzeszem, és valószínűleg a méhen kívüli miatt borultak a hormonok. De ha egyszeri alkalom, akkor lehet nincs semmi gond, csak így jött ki. Bár ezek a fájdalmat és nyomásérzékenységet nem magyarázzák.

Remélem minden rendben lesz veled

2018. nov. 6. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Beágyazódási vérzés is lehetett. Csinálj tesztet, ki fogja mutatni.
2018. nov. 6. 22:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi csajok..nagyon aranyosak vagytok..7.e ugye mar elmult es meg nemjott meg ismet..ugyhogy holnap veszek egy tesztet..
2018. nov. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!