Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fejfájásom, migrénem van egy...

Fejfájásom, migrénem van egy hete. Hányinger is néha. Ez lehet a terhesség jele?

Figyelt kérdés

Utoljára október utolsó hetén (25.-e körül) menstruáltam, azóta több együttlétünk is volt a párommal, védekezés nélkül.

Egy hete reggeli fejfájással ébredek, kis idő múlva, és folyadékfogyasztás hatására elmúlik. Néha hányinger is kíséri. A folyadékhiányt kizárnám, a vizeletem normális színű.

Reggel és ritkábban este jelentkeznek ezek a tünetek.

Létezik, hogy ilyen tünetek lépnek fel terhesség esetén?

Mindig is fejfájós voltam.

2018. nov. 6. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon korai lenne terhes tünetnek. A beágyazódás 10-12 nap addig a nők 99,99999%ának semmi tűnete nincs. Sőt az első tünet általában az elmaradt menzesz.
2018. nov. 6. 09:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet agytumor is.
2018. nov. 6. 09:38
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Hát, kétlem hogy akkor elmúlna a fájás két pohár víztől.
2018. nov. 6. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Migrén nem múlik el 2 pohár víztől. Nem lehet, hogy csak simán keveset iszol és attól fáj a fejed?
2018. nov. 6. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt az 1 trimeszterben migrénem, többször is, de nem ilyen korán. Viszont a migrén nem múlik el a víztől, jó is lenne!
2018. nov. 6. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem volt most migrén 4 hetesen. Meg is lepődtem mert első 2 terhessegnel nem volt. Egyébként a fejfájás elmulhat 2 pohár víztől ha dehidralt állapot miatt faj! Ha keveset iszol figyelj jobban oda
2018. nov. 6. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt migrénem mindkét gyerekkel, de olyan 10. héttől kezdődtek ha jól rémlik. (Kb. egy hónapig szinte minden nap, aztán pedig mintha elvágták volna, megszűnt és szoptatós időszak alatt is rlkerült)
2018. nov. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!