Terhesség jele?
Sziasztok!
Párommal babát szeretnénk és már a második hónapja próbálkozunk. Az utolsó mestruációm október 15-18-ig tartott, és szombaton vagy vasárnap várom a nemvártat. :) (A ciklusaim mostanában az utóbbi 4 hónapba 26 naposak voltak)
Folsavat szedek minden reggel éhgyomorra, irodai munkát végzek, szeptember óta nem cigizünk, szóval minden rendben...
A kérdésem az lenne, mivel nem vagyok tisztában vele milyen előjelei lehetnek pontosan a terhességnek. Az utóbbi 2-3 napban eléggé puffadok, és nem tudom mitől van ez, voltak hasszurkálások is, de jóval mensi előtt vagyok még és ezért sem érzem.
Szerintetek ez a fájó főleg baloldalon beszoruló puffadás ez lehet egy előjel is úgymond? Vagy valami más lehet a háttérben?
Nem rég voltam teljes kivizsgáláson vérvétel, augusztus végén nőgyógyásznál és ott is minden rendben volt.
Hétfőn már tesztelhetsz és kiderül.:)
5 nappal mensi előtt,azért nem olyan furcsa,ha megjelennek a pms tünetek,egyébként.Akár puffadásról vagy hasszúrkálásról van szó.
Az,hogy mi lehet a háttérben,nem hinném,hogy valaki meg tudná neked jósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!