Lehet a terhesség jele? 20/L
Egy hét után nincs tünet.
De terhes lehetsz. Majd ha késik, akkor tesztelj. Előtte csak azon filóznál, hogy vajon elég idő eltelt, hogy kimutassa, vagy sem.
Ilyenkor még nincs tünete a terhességnek.
Ha késik a menzeszed, csinálj tesztet. Aktus után két héttel mutatja ki egyébként. 9-10 nap még korai
Biztos nem terhességi tűnen, szerintem csak hogy idegeskedsz.
Igen elvileg lehetsz terhes, de közel nincs akkora esély mintha ovukor belédélvezne. (Akkor van 15-20%esély)
Menzesz elsőnapjan tesztelhetsz, és onnan 2naponta míg meg nem jön vagy nem lesz pozi, mert 2 naponta duplázódik a Hcg a szervezetedben. Igy naponta felesleges.
Ellenben ne izgulj, akkor később jön meg.
Nagyon kicsi az esélye így, hogy nem élvezett el, majdnem 0.. Az előváladékban csak akkor lehet spermium, ha előtte is ejakulált a fiú, és utána pisilt, tehát maradt a húgycsőben ondó maradék. Hiszen az előváladékot a Cowper-mirigyek termelik, a sperma pedig az ondóhólyagból jön.
Szóval szerintem ne aggódj :) Hidd el, tesztelned sem kell majd, meg fog jönni.
És utána NEM pisilt*
Ezt akartam írni, javítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!