Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a terhesség jele? 20/L

Lehet a terhesség jele? 20/L

Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtökön sajnos védekezés nélkül szexeltem. Nem élvezett el a fiú, sem belém sem egyáltalán mert leálltunk. Azóta ugye eltelt kicsit több, mint egy hét. Néha hányingerem van reggelente és fáj az alhasam. Tizenkettedike környékére várom a menzeszem, előző hónapban 13-án jött meg. Eshettem teherbe? Mikor érdemes tesztet venni, hogy megbízható választ kapjak? 9-10.napon?

2018. nov. 4. 10:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A korai terhességi teszt negatív lett, meg kell jönnie 5 napon belül, szex után 2 héttel már jónak kell lennie.
2018. nov. 8. 09:47
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

"szex után 2 héttel már jónak kell lennie."

Nem igaz. Ovulációtól számítva 2 héttel kell "jónak" lennie, mivel nem az aktus pillanatában fogansz meg, a hcg pedig csak a beágyazódástól termelődik.

2018. nov. 8. 09:50
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

"amire az van irva, a nem vart menstruacio elott 6 nappal mar hasznalhato."

Marketing. Bármelyiket használhatod korábban, de nem lesz biztos az eredmény.

"Ennyi erovel nem is kellene teszt, mivel ha nem jon meg, akkor eleg valoszinuleg terhesseg all fent egy ilyen helyzetben"

Nem, mivel ezer meg egy okból késhet még.

De ha ennyire okos vagy, minek kérdezel?

2018. nov. 8. 10:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyire tartottad tiszteletben a PRIVÁTBAN KÜLDÖTT ÜZENETEM. 100/99 helyen azt olvastam, a 12-14.nap az AKTUS után már tesztelhető.
2018. nov. 8. 10:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Elég kicsi az esélye, bár láttunk már csodát.

Rosszul értelmezted szerintem. Az időzített aktusra lehet mondani, hogy azután két hét, de a lényeg azon van, hogy időzített, vagyis direkt az ovuláció környékén kell, hogy legyen. Tehát valójában az ovuláció időpontja a lényeg, ami még változhat bizonyos körülmények hatására.

Így ha jobban belegondolsz, tényleg akkor mutat a teszt valós eredményt, hogy már késik.

2018. nov. 8. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Örülhetnél, hogy egyáltalán itt válaszolt és még a nevedet is lehagyta. 100-ból 99 válaszoló nem válaszol privátra (én sem).

Egyébként igaza van. Rosszul tudod. Az ovu időpontja a lényeg. Neked kb. 29-én lehetett. Ahhoz képest korán teszteltél mégha 10-es is a teszted.

2018. nov. 8. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!