Ma 20. cn-on méhszurkálás, néha megjön érzés és kicsit több folyás lehet terhesség, beágyazódás jele? Nov 8-10 körül nem várom.6,11,15,17 cn voltunk együtt. Lehetne érezni valamit ilyenkor? Nem korai?
Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 17:02
2/5 anonim válasza:
Ha bármit is jelez akkor inkább pé-t.
3/5 anonim válasza:
Ki fog derülni,ha pár nap késés után tesztelsz majd.
4/5 anonim válasza:
Kívánom hogy sikerüljön! De ennyire ne stresszelj rá! Ne keresd ennyire a tüneteket. A beagyazódást Én speciel nem éreztem. Terhes tüneteim is csak 1 hét keses útán lettek.
5/5 anonim válasza:
Szia. Bocsi az offért, de ma vagyok a 21. cn-on, ugyanúgy a 15. és a 17.en voltunk együtt, és ugyanezek a tüneteim, mint neked voltak. Mi lett végül, tudsz már valamit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!