Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti elmondanátok a főnökötöknek?

Ti elmondanátok a főnökötöknek?

Figyelt kérdés

Sajnos 10 hetes terhességemnek missed ab lett a vége. Munkahelyemen csak annyit tudnak, hogy nőgyógyászati problémám, műtétem volt. A konkrét okot (hogy terhes voltam), nem tervezem elmondani, így is eléggé fájdalmas dolog, nem akarom hogy sajnálkozzanak. Viszont ha letelik a felépülési idő, újra babát szeretnénk vállalni. Ha teherbe esek, azonnali táppénzre kell majd mennem amivel úgy érzem, kiszúrok velük ugyanis nincs helyettesem. Ezt nem szeretném, viszont azt sem ha jóhiszeműségem miatt előbb elbocsátanának, mint ahogy teherbe esek.

Ti mit tennétek a helyemben? Elmondnátok hogy babát szeretnétek vállalni a közeljövőben és gondoskodjanak időben a helyettesítésemről, a helyettesem betanításáról vagy majd ha eljön a pozitív teszt ideje, akkor csak bejelentenétek, hogy tp-re mentek.

2018. okt. 19. 17:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám el

Sajnálom

2018. okt. 22. 15:23
 22/22 anonim ***** válasza:

En is elvesztettem a babankat, egy hete mutottek. Elmondom en hogy jartam.

Nem jelentettem be hivatalosan a terhesseget sem, de beleestem abba a hibaba, hogy elmondtam olyannak, akinek nem kellett volna, pedig kihangsulyoztam, hogy meg nem szeretnem kozolni a munkaltatoval, megis kikurtolte. A masodik uh-n kiderult, hogy a baba nem novekszik, nem el, masnap a munkaba volt olyan, aki meg odajott gratulalni... :( Ket napig betegszabin voltam, amikor a ferjem bement az irodaba igazolasert, mar mindenki tudta, hogy elment a baba.

Nem rugtak ki, biztos vagyok benne, hogy nem is lesz ilyen gondom, viszont legkozelebb ketszer meggondolom, kinek mondom el.

Kedves kerdezo, sajnalom, hogy te is atelted ezt a szornyuseget, remelem nem kell sokat varnunk egyikunknek sem a kovetkezo terhessegre :)

2018. okt. 23. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!