Lehet hibás pozitív terhessegiteszt?
Figyelt kérdés
szisztok. Tegnap délután teszteltem és halvány pozitív lett az eredmény.Ma reggel is teszteltem az negativ .... más fele teszt volt de ugyan olyan érzékeny. mensi elott vagyok 4 nappal ,én azok közé tartozom akik érzik a peteerest viszont most más volt.. fel idő után hőemelkedésem volt 3-4napig , ugyanúgy szurkálódás az oldalamban has és hátfájás viszont nem olyan erősen mint szokott.Ezert volt furcsa es vettem tesztet viszont mar banom hogy nem vártam par napot... Ismerősöm azt mondta olcsó tesztet ne vegyek nem tudom oszt vagy szoroz e az osszeg . A pozitiv dm Corax delutan(1200FT) a negativ reggel Baby boom (400ft)hasam is megy par napja reggel egyszer ti mit gondoltok ? van olyan hogy hibásan pozitív lesz ez teszt ??? holnap csinálok másikat reggel de olyan idegfeszito így várni2018. szept. 20. 08:35
11/14 A kérdező kommentje:
ugyan ilyen az enyém viszont most nézem ez a pózi t3szten már csak egy hajszalvekony rózsaszín csik van ,tegnap ugyan olyan vastag volt mint a control
2018. szept. 20. 15:19
12/14 anonim válasza:
Ha biztosan érzed az ovut, akkor adj hozzá 14et és akkor kell megjönnie.
Te most komolyan egy idegen tesztet töltöttél fel?
Behalok...
13/14 anonim válasza:
Szia. Nem hittem volna, de lehet és eddig ahogy olvastam kb. csak ennél a fajtánàl van ez. 2010-ben próbáltam én is. Írtam ki róla kérdést is akkor. Jöttek válaszok, mást is becsapott ez a márka!! Soha nem voltam terhes. Egyetlen másik teszt se volt halványan pozitív, se akkor se máskor. Csak ez a Corax. Viszont az akkor is erősebb volt mint itt néhány ember tesztje a gyakorin. Szóval nem csak engem viccelt meg mást is.. Ha egyszer babát tervezünk biztos, hogy többé nem veszek ilyen tesztet.
14/14 A kérdező kommentje:
De hát miért lehet akkor forgalomba?
Nekem is mikor megcsináltam 5percen beüli 2 csik. Halványan de látszott.
Estére erősebb volt mint a controll csik. Néztem enis masok tesztjeit , alig látszik vagy nem is látom én képről mégis terhes tényleg
Az enyém meg olyan erős volt mint ami a filmekbe van . Nagyon szemétség, az ember orul hogy végre aztán magas lóról nagyot esik....
2018. okt. 14. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!