Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hibás pozitív terhessegi...

Lehet hibás pozitív terhessegiteszt?

Figyelt kérdés
szisztok.  Tegnap délután teszteltem és halvány pozitív lett az eredmény.Ma reggel is teszteltem az negativ .... más fele teszt volt de ugyan olyan érzékeny.  mensi elott vagyok 4 nappal ,én azok közé tartozom akik érzik a peteerest viszont most más volt.. fel idő után hőemelkedésem volt 3-4napig , ugyanúgy szurkálódás az oldalamban has és hátfájás viszont nem olyan erősen mint szokott.Ezert volt furcsa es vettem tesztet viszont mar banom hogy nem vártam par napot... Ismerősöm  azt mondta olcsó tesztet ne vegyek nem tudom oszt vagy szoroz e az osszeg . A pozitiv dm Corax delutan(1200FT) a negativ reggel Baby boom (400ft)hasam is megy par napja reggel egyszer  ti mit gondoltok ? van olyan hogy hibásan pozitív lesz ez teszt ??? holnap csinálok másikat reggel de olyan idegfeszito így várni

2018. szept. 20. 08:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
mivel hogy még van 4 napod a nemvártig, nem koncentrálódik annyira még a hcg ha terhes is vagy, ami amugy 2 naponta duplázódik. hiába csináltad meg délután ha ma reggel megint csináltad, folyadékbeviteltől is függ.
2018. szept. 20. 08:55
 2/14 A kérdező kommentje:
igen csak hogy nem szeret pontosan jönni nekem a havi. 26-30napra szokott megjönni ha 29et nézem akkor van 4 napom ma vagyok 26.nap
2018. szept. 20. 09:06
 3/14 anonim ***** válasza:
24%
Áruld el nekem kérlek, miért nem pontos szerinted a 26-30 napos ciklus?
2018. szept. 20. 09:07
 4/14 A kérdező kommentje:

telefonon használok naptárat . az egy dolog h azt írja ki hogy pl múlt hónapban 24.en kellett volna megjönnie 26.an jött meg. Előtte 28.an kellett volna, megjött 26.an

Arra írom h nem pontos hogy nem biztos hogy 4 nappal vagyok előtte lehet 2 ,lehet 6

2018. szept. 20. 09:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Bőven ráérsz hétvégen tesztelni.
2018. szept. 20. 09:18
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
+/- 1 hét csúszás bőven belefér. Senkinek se napra pontos a menstruációja. Nehogy már ettől egyből ráhúzd, hogy rendszertelen. Tudod, mi a rendszertelen ciklus? Amikor először 36 napra jön meg, utána 4 hónapig nincs menstruáció, aztán megjön kétszer egymás után 20 napra, utána meg megint csak 60 nap múlva van valami. A te ciklusod a 26-30 napos rendszerével gyönyörű szép, ennél rendszeresebb szinte nem is lehetne.
2018. szept. 20. 09:27
 7/14 A kérdező kommentje:
hát kinek mi . Nekem eddig napra percre pontosan jött, kb 1 éve. Azért az se kellemes amikor az ember várja 15.re de 6.an már megjön.....de persze mindig van rosszabb....
2018. szept. 20. 09:47
 8/14 A kérdező kommentje:
nem kezdtem el leírni az elejétől kezdve hogy meg mint jön meg . hosszú évekig pontos volt aztán volt olyan h 2x jött meg , meg sokkal hamarabb, sokkal később.  de nem ez volt a kérdés...ha minden igaz kb 4 napom van de lehet 10 lehet 1 az is lehet 2x fog.  Azért ezt nem neveznem rendszeresnek de mindegy :)
2018. szept. 20. 09:54
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

Hibás pozi tesztről még nem hallottam,de olyan sokszor előfordul,hogy a reagens helyét vagy a száradási csíkot vélik felfedezni második csíknak,amiből arra következtetnek hogy pozi a teszt.

Lenne esetleg képed a pozi teszről?

2018. szept. 20. 10:55
 10/14 A kérdező kommentje:
teljesen rózsaszín. van képem viszont nem tudom hogy kell feltolteni
2018. szept. 20. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!