Hogy lehet pozitív? Vagy hibás?
Figyelt kérdés
2 nap van még a menstruációig, most teszteltem. Nem bírtam reggelig várni!
Gyógyszert is szedek! Most rossz a teszt vagy tenyleg pozitív??? Nyilvan, mert kettő csík, de ezt nem hiszem el!
2017. febr. 1. 23:55
2/13 A kérdező kommentje:
És még halványnak sem mondanám... sőt.... akkor lehet, hogy ez már idősebb terhesség?????
2017. febr. 1. 23:56
3/13 Pockooo válasza:
Szia, milyen fajta tesztet használtál? Csinálj másikat is holnap. De ha tablettát szedsz és még nem késik, miért teszteltél?
4/13 anonim válasza:
Ez pedig 100% pozitív. Még a kontroll csík a halvanyabb, mint a teszt csík.
5/13 anonim válasza:
En sem ertem hogy miert teszteltel, ha tablettat szedsz, es meg nem is kesik. Volt vmi gond a tabletta szedese korul?
Betartottad a hataridot a leolvasara? Van olyan teszt ami csak nehany percig mutatja a jo eredmenyt es pl fel ora mulva mar akkor is pozitivat mutat ha eredetileg nem volt az...
6/13 anonim válasza:
Bizony ez pozitiv,azt nemirtad hogy milyen gyogyszert szedsz?Fogamzás gátlot?
7/13 anonim válasza:
Ez bizony csudiszép :D
De milyen gyógyszert szedsz? örülünk a babának? :)
8/13 anonim válasza:
Ez pozitív! Medi- preg? A teszt neve? Mert ha igen én három nappal ezelőtt ugyanilyet teszteltem vele, aztán csináltam egy facelle tesztet és tök negatív lett Szóval be csapos.
9/13 anonim válasza:
Szia. Hát igen, ez pozi. Kérdésedből ítélve meglepetés is? :)
10/13 anonim válasza:
Ez abszolút pozitív. Én is mensi előtt egy nappal teszteltem anno pozitívat :) Gratulálok, az a baba nagyon jönni akar :) sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!