Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a valószínűbb? A hibás...

Melyik a valószínűbb? A hibás pozitív vagy hibás negatív?

Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az első,mert sokan száradási csíkot is pozitivnak képzelnek
2016. jan. 25. 08:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen de arra gondolok,amikor tényleg színes a csík és időn belüli. Ami tényleg pozitív.
2016. jan. 25. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:

A hibás pozitív, amikor valósan mutatja a pozitív teszt a hcg-t, de az nem terhesség miatt van: cysta, hormonzavar, tumor...

Hibás negatív, az én meglátásomban az, hogy negatív, csak esetleg túl korán tesztelt, pár napra rá már pozitív lehet.

Nos fentiek alapján a hibás negatív a gyakoribb.

2016. jan. 25. 10:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Milyen hormonzavar termel hcg-t?
2016. jan. 27. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az ovulációs teszt, ami az LH-ra szakosodott, kimutatja a megnagyobbodott koncentrációjú HcG-t, úgy a terhességi teszt is kimutathat bizonyos esetekben megnövekedett LH-t a vizeletben. De hibás negatív lehet bizonyos (ezek általában súlyos) belgyógyászati betegségek esetén, pl. beszűkült veseműködés, vagy lehetnek olyan gyógyszerek, amiket kihagytam, és álpozitív eredményt okoznak. De ez a valószínűségszámítás úgyis csak elméleti, a lényeg úgyis az, hogy az adott embernél épp mi okozza az egészet. Általában, az esetek nagy százalékában, ha a javasolt módon használta az ember a tesztet, valós eredményt kap. Az orvos azért kell, hogy megállapítsa, tényleg-e, illetve mi a további teendő terhesség, vagy pont esetleg valami probléma esetén. Mi a következő vizsgálat, gyógyszer, kezelés stb.
2016. jan. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!