Egy pozitív, egy negatív teszt 2 óra eltéréssel - most mi van?
4. napja késik, délután csináltam egy 100-as érzékenységű Gabriel tesztet, közepesen halvány, de jól látható pozitívat jelzett.
Gondoltam, biztos ami biztos, gyorsan vettem Medi-Lab tesztet, 25-ös érzékenységű, az meg egyértelmű negatív...
Még megismétlem majd reggeli pisiből, de mondanom sem kell, pörög az agyam, mint a búgócsiga.
Ilyenkor mi van? Járt így valaki?
Azt szokták mondani, hogy a pozitív teszt mindig igaz, a negatív még változhat.Ha reggelig nem bírod, szaladj el egy bármikor csinálhatós tesztért!!
Drukkolok!!
Basszus, igazad van, mindkettő 25-ös, megnéztem a dobozt... A nyakamat tettem volna rá, hogy a Gabriel 100-as... Hülyülök elfele.
Reggel úgyis kiderül "minden", de addig becsavarodok...
Ez elég pozitív. :)
Felmerült bennem egy másik, hasonló kérdés kapcsán, hogy ugyanabból a vizeletből csináltad? Mert ha 2 órán belül pisiltél újra, akkor annak már nem ugyanolyan lehetett a koncentrációja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!