Bűntudatom van a teherbeesés miatt, mivel maximalista vagyok a munkámban. Hogy tegyem túl magam rajta? Másnak is voltak ilyen gondolatai?
Jó döntés! Hidd el nem fogod megbánni! :)
Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön! ;)
Sok sikert, mielőbbi gyermekàldàst!
Èn is imàdom a munkàm (szintén eü.), de betelt egy idő utàn a pohár, ès csak azt mondogattam, h na jó, akkor csináljunk gyereket...
Jaj, nem bántam meg!
Imàdom a kisfiam, és most úton a kistesó.
Ennèl szebb hivatás nincs a vilàgon. Mikor azt mondja, anya, nagyon szeretlek! Kell ennèl több????? :))))
Kérdező! Ideális munkaerő vagy. Kihajtják a beled, ingyen dolgoztatnak túlórában és még neked van bűntudatod....
Komolyan, bámulatosan ügyes lehet ez a cég, hogy talál ilyen munkavállalókat - innen már csak egy lépés az, hogy még az alkalmazott fizessen és örüljön, amiért ott gályázhat.
Minek vennének fel több munkaerőt, ha látják, hogy 7 munkáját 3-an is el tudják végezni?! :XD
Igen, régebben nekem is volt bűntudatom, de aztán rájöttem, hogy senki sem pótolhatatlan és senki sem fogja megköszönni, sem megbecsülni a szorgos munkát, az első adandó alkalommal vagy amikor majd kérni mersz valamit, vagy átszervezés lesz vagy a főnök ismerősének kell a helyed, akkor úgy fognak kirúgni páros lábbal, mint a xart és jöhet a következő birka.
Én nem várnék a helyedben és az sem biztos, hogy rögtön teherbe fogsz esni - vannak, akik évek óta hiába próbálkoznak -, szóval vágj bele!
Ilyen körülmények között már RÉGEN bele kellett volna vágnod, és butaság megvárni, amíg tönkremész vagy kifutsz az időből....
EGY MUNKA és EGY MUNKAHELY SEM ÉR ENNYIT!!!
Hogy mit fognak gondolni?
A főnök: -"A frcba, kiesett a legjobb igáslovam, hogy megyek is januárban Maldívra?!"
A kollégák: -"A frcba, miért nem én léptem meg hamarabb...."
Normális ember menekül az ilyen helyről és nem még bűntudata van, amiért a családot választja a szolgaság helyett, persze, ha imádod a munkád, és jobban szeretsz ott dolgozni, mint gyereket pelenkázni, akkor semmi esetre se vállalj gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!